Atmosfer Devleti yönetmek öyle kolay değil, böyle oturduğun yerden saçma ve bir okadar boş konuşuyorsun? İçinde olmadığın işler hakkında yorum yapma!
Yüce Rabbim! Devletimize Zeval Vermesin!
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAtmosfer Devleti yönetmek öyle kolay değil, böyle oturduğun yerden saçma ve bir okadar boş konuşuyorsun? İçinde olmadığın işler hakkında yorum yapma!
Yüce Rabbim! Devletimize Zeval Vermesin!
Atmosfer Yine Ne kadar Boş Birisi Olduğunu Anladım, Bunu Sağladığınız İçin Size Çok ama Çok Teşekkür Ederim. Bomboş!
Ana modeller artık iş görmüyor Çare Diyagramlar Artık Şu 18 le 22 yi çiftleştirmek lazım :rofl: :rofl: :ehuehu: :D
Ne Değişik Bir İnsansın Yahu!!
Ağlama duvarınında bir sınırı var gençler.. ^^:D:D:D :rofl:
Akşam Saatlerinde İstanbul İçin Genel Şartlar İyi Gözüküyor. Doğuda Kalan Kısım Biraz Daha Şanslı. Anadolu Yakası! Radarı Takip Edin.
500 hPa, deniz seviyesinden yaklaşık 5500 metre yükseklikteki sıcaklık, nem, rüzgâr dağılımı ile bu seviyedeki havanın kalınlığını göstermektedir. Gelen Soğumalar Ne Kadar Şİddetli Olursa Yukarı Üst Seviye Katman Dediğimiz Olayda Bir Okadar Soğuyor. (2m) Topraküstü Sıcaklığınıda Etkiler Olumlu Yönde.. Burdan Kontrol Edebilirsin.. https://www.meteociel.fr/modeles/gfse_c…de=0&mode=9@UsTaD Sende Açıklamışssın Aynı Anlamı Taşıyor.
@ANALİZCİ Hocam sen naptın ya Troll ilan etmişin forumda beni :rofl: :lol: Ben ve Troll Yan Yana koy bakayım oturuyor mu hiç Bi adam gibi sistem indirtemedik bu sene ülkeye :ehuehu: :D
Trolsun tabi kardeşim kusura bakma.. :gulus: :gulus:
Hocam Siz naptınız Biri Troll demiş bana inanmıyorum ya :kahretsin: Ben ki Doğarken bile 1992 nin Mart Ayının 12 sinde kışla gözümü açmış insanı :D şiddetli kar fırtınaları kopuyormuş ülkede Aslı varmıyki hiç araştırmadım 1992 nin Arşivine nasıl bakabiliriz :rofl: :D
Foruma Girdiğinden beri sürekli değişkenlik gösteriyorsun ki mecbur ben böyle olanlara troll diyorum kusura bakma haylada öylesin ne dediğin belli değilki be dostum!
@>>>WinteR<<< Hocam Onlar Benim Playstationumun Joystiği Bile Olamaz lar
Bu Sözlerin Kime Dostum? İsim Verirsen Sevinirim..
Kış bittttttttiiiii kar yokkkkkkk ( 20 si sonrası görüşürüz ) :D:D:D
İstanbula bir gram yağış vermemiş, unutmayın ki Kar Haritaları İstanbulu Denizden ibaret sayıyor. Çevresel Görüyor. :thumbup: Aslında Olması Gereken bir kaç mavilik ve morluk alanlar!
bisey istemiyorum şu kışta havada da olsa kar görsem yeterli.!
Göreceksin ama gerçekten artık canımı sıkmaya başladın, sürekli aynı mesajlarını okumak bana zulüm gibi geliyor? Hayır dün modelleri takip etmeyi bıraktım diyordun bıraktım bu işleri dedin şimdi yine aynısı, lütfen bir daha böyle şeyler yazma forumunda huzurunu bozma!
Reislerin Reisi, Doğum Günün Kutlu Olsun..
@Sinan :nice senelere:
Yağışlar Dey-Dek Olarak Ayrılacak Karadeniz Üzerindeki Bütün Kütleler Doğuya kayıyor yarın doğu karadeniz genelinde kyılarda etkili yağış var iç kesimlerde ise yoğun kar var. +250-300+ Rakım Arası Saf kar görebilir.