5 6 7 aralık sisteminden çerkezköy kar alıcak mı
kar yağışı Beklemiyorum.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur5 6 7 aralık sisteminden çerkezköy kar alıcak mı
kar yağışı Beklemiyorum.
@>>>WinteR<<< Hocam gfs gece gece herkese ümit verdi devamını bekliyoruz. :ehuehu:
Görsellik Açısından Yapabilir Tam Mevkinizi Bilmiyorum Belkii Havada da Görebilirsin.
200 rakım üstü yerler kar görebilecekmi?
Görür.
@Sistemci5534 Forumumuzun Emektarı Emre Hocam, Doğum Gününüzü En İçten Dileklerimle Kutlarım.
@Snow Day Forumumuzun 1 Numaralı Tahmincisini Elimizden Kaybediyoruz.. Bu Çok Üzücü..
Kasimdan önce Ekim var az durun bakalım.. :thumbup:
@Meteorolog Bakıyorum da Kendi Kendine Gelin Güvey Olmuşsun, Hayırdır? Nedir Bu Tavırlar..
-Tahminlerini Lütfen Biraz Daha Özenerek Yap, Sallmasyon Yapma! Senin için. En faydalisi bu olur. :thumbup:
@Can ufak Tefek şeyler Var.. Kırıntı Diyelim. :thumbup:
7-9 Ekim sistemi; Oraj Takibi Başlasın, Trakyalılar...
" Deli Çoban Sistemi " Biz Tahminciler Arasında Kendi Üslubumuzla Verdiğimiz Takma Bir İsim.. Yaklaşık Bu Sisteme 1 Ay Var Ama Vade Değişebilir Nasıl Yani? 1-2 Gün Ötelenir, Kısacası Değişerek Gelebilir..
- Bu Sistemimiz'de İlk Kar Yağışını İç Anadolu Ve Doğu Bölgeler Adına Bekliyoruz.. Bu Bölgeler Arasında Doğu Karadeniz'de Var Fakat Suanlik Henuz Net Birşey Söylemek Mümkün Değil..
Genel Bir Tarih Vermek Mümkün Olmaz, Bölge geneli İçin Konuşursak En erken Kar Yağışı İhtimali Kasım Sonu Aralık Başı Gibi Olabilir.
* Bu Tarihler Değişebilir de Detaylar Ekim Ayı İçinde Güncellenecektir..Takipte Kalman Yeterli Olacaktır. :thumbup: