Bizde'de Doğu Karadeniz Yaylalarında Kar Olduğu İçin Öyle Göstermiş..
ANALİZCİ tarafından yazılan gönderiler
-
-
@Meteorolog Hadi Canım Büyük Kar Örtüsü Ekim 7'sinde ? ... Bu Tahmine Gülerim Bee. :D
-
Ben Kasıma Kadar Bu İşte Yokum. :D
-
@Meteorolog Forumumuz'da Büyük Yazı Yazmak Yasaktır. Lütfen Yazılarınızı Küçülterek Yazınız Yoksa..Yazdığınız Bütün Yazıları Silmek Zorunda Kalabilirim.. Dünden beri Uyarıyoruz... Lütfen..!
-
Bu Sene İçin İki Türlü Yöntem Var ; Ya Eskisi Gibi Sibirya Atakları, Yada Bolca Balkan Ve Kırım Soğukları Yiyeceği Benziyoruz..O Yüzden Bizleri Bu Sene Güzel Şeyler Bekliyor.. :rolleyes:
Hatta Kasım'da Bile Marmara'da Kar Görebilir Miyiz Sorusu Akla Geliyor ? Vs Bu Soruların Biraz Zamanı Var. Seneler Geçtikçe Eski Kışlara Dönmeye Başlıyoruz..
En Son Sibirya'nın Aktif Olduğu Zamanlar 2006-2012 idi şimdi Gözler 2018'de Daha Zaman Var. Açıklayacak Çok Şeyler Var. :thumbup:
-
Yağışların Rotası Orta Karadeniz Hattına İlerleyebilir. Ull Merkezinin Kaynağı (500 mb Yükseklik Konturları ) Samsun.. Özellikle Dewpointte Bunu Çok Net Görebiliriz. Çarşamba Günü Samsun-Ordu Hattında Güzel Şeyler Olabilir.
-
Batı-Orta Karadeniz Hattında Yaklaşık 1 Saattir Radar Kontrolünde Takip Ediyorum Küçük Parçalardan Birleşerek Dev Kütleler Oluştu. Tahminimce Bu Gece Ve Yarın Sabah Saatlerinde Özellikle Kıyı Hattında Şiddetli Gökgürültülü Sağanak Yağışlar Görülebilir. Marmara'da Görülen Yağışlar Kadar Etkili Olmasada.. Tatmin Edici Yağışlar Gerçekleşecektir. :thumbup:
-
Batı Karadenizde'de Denizden Kütleler Gelişiyor, Hatta Bartın Taraflarından Giriş Yapmış.
-
@Snow Day Benim favori bölgem Kocaeli Sakarya Tarafları Özellile Karadenize Bakan Kısımda Çok Acayip Şeyler Olabilir.. Kısacası Afet..İnş Kazasız Belasız Bir Sistem Olur. Gelir Geçer..
-
Trakya-Marmara İkilisi Bu Geceye Hazırlan.. :thumbup:
-
Başkentimizde Bu hafta özellikle gece Sıcaklıkları 20 dereceye kadar düşecek. Genel anlamda konuşursak aksam saatlerinde serin ve hafif rüzgarında karıştığı soğuk hava olabilir. Gündüz değerleri ise 30-33 dereceler aarasında seyredecek. Haftaya tekrar sıcaklıklar yükselecek gibi duruyor.
-
Haftaya Tekrar Sıcaklıklar Artabilir. Hatta 2.ci Bir Afrika Atağı Gelebilir. Yine Bu Seviyelerde. İstanbul adına konuşmak gerekirse..
-