Topun ucu Romanya-Bükreş Arasında Sabitlendi. Birazcık Batılı olsada YB her hamlesi bize sistemi onarır. Marmara Ve Trakya Üzerinde -12 leri Görmek Şahane Birşey. :thumbup: Bakalım akşama Ne Olacak.
ANALİZCİ tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aman patlamasın da ANALİZCİ abim az depelim kar tifan :rahat:
İnşallah dayım, şimdilik bu görüntüde istikrar arayacağız. Sonrası kolay aralık elimizde inşallah.
-
Topumuz Hayırlı olsun.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Genel Görüntü Çok güzel Ecm!
Önceki güncellemeye göre YB daha dik ve Daha güçlü istikrarını korursa iyi iş yapabilir.
Italya ve Girit adalarinda 1005mb bir AB var buda yağışın alt yapısını oluşturuyor. Temennimiz daha güneye gitmeden kuzeyde sabit kalmasıdır.
Soğuk girişi geç oluyor ama zamanla düzelecektir. Bu güncelleme marmara ve trakya adına güzel oldu.
AB gücüyle bu iş olacak inşaallah Geliyor.
Aralık Başı Güzel Gidiyor.
Sistem süreleri uzun şu evrede birşey söylemek bizi eksiye götürür. Zira Sistem saatleri 250 lerde gözüküyor.
-
Azorun Konumu da önemli Bize gore cok batida kaldigi için Atlantikte baloncuk oluşmasını sağlıyor. Böylece kuzey bölgelerde bulunan soğuklar Ukrayna-Gürcistan Arasında Sıkışıyor.
-
Önemli olan bu aylarda bu soğukları görmek, dediğim gibi tepemiz cıvır cıvır kaynıyor. Sadece patlaması için küçük bir kıvılcım gerekiyor.
-
Gfs Uzun Vade Eylül 2. Yarısı Yağış Anamolisi;
-
Cumaya Kadar Olan Süreç;
Whisper Ne Yani 3 ay sonrası için şuraya buraya kar mı geliyor diyeyim milletimi umutlandırayım? Kim ne derse desin şimdiden ilerisi için söylenenleri doğru bulmuyorum en azından eylüle kadar beklenmeli.. tabi buda sizin kararınız. Saygı duyuyorum ama yapılanları da tasvir etmiyorum.
-
>>>WinteR<<< Sen şimdi erken konuşmuş olmuyor musun? Sende Kasım sonu Aralık ortası sert sistem geleceğinden bahsediyorsunuz!!
Bunlar çok yanlış şeyler beni lütfen kimse yanlış anlamasin dereyi görmeden paçayı sıvamayın.. sonra yazık olur.
-
CAN Aynen Öyle Sen Bana Karışmassan Sevinirim Beni Uyaracaksanız Bile Başka Adminler Uyarsın Bir Hata Falan Yaptığım Zaman! Sizden Çok Çektim Artık Yeter! :D
Normal Üyeyim Zaten..