Rize
Aynen öyle hocam kar keyfi yaşıyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRize
Aynen öyle hocam kar keyfi yaşıyor.
Karadeniz55 hocam ne düşünüyorsunuz bu rezalet hakkında
Umarım gece böyle olmaz 400 rakımlı bir noktaya çıkacağım gece 2-3 gibi çıksam hüsrana uğramam değil mi ?
Hocam yağış yokki istediğiniz kadar yükselin.
Buna sistem değil sistemcik demem hani nerde kar kütle üstümüzde yağış yok şaka gibi ya atmosferin azizliğine uğradık desek yeri.
Aynı durumdayız hocam. Radara bakıyorum hiç bir kütle yok. Galiba bu sistem*cik* 1 saat yağış yaptı dahası yok gibi.
Sıcaklık uygunken yağış olmaz, sıcaklık Uygun değilken sel basar.
Yavaş yavaş ümidimi kesiyorum sanırım çünkü 2 buçuk saattir kara dahil hiç bir şey yok.Kütleler de eriyor önümüzdeki sistem Batı Karadeniz adına ayın kaçında
Bende hocam ümidi kestim açıkçası
Rüzgar yönü nedeni..
Yani Karadeniz'de oluşan yağış rüzgardan dolayı doğuya mi kayıyor ? Vay hain rüzgar
Doğu Karadeniz ne güzel kendi yağışını oluşturuyor. Orta Karadeniz de yağış oluşturma yok, olsa bile sarılar olmuyor. Orta Karadeniz yatsın.
Şu kütle orda bekleyeceğine orta Karadeniz'e gelip kar yağışı yapması daha mantıklı bence.:D
Bence Sinan hocamızın rahmetik 28 Aralık sistemi 5-6 Şubat gibi bir tarihe ötelenip, bu yılın son kış sistemi o olacak.
Galiba halk olarak gusül almamız gerekiyor.
Hocalarım Tokat'ta hiç yağış yok 1 buçuk saattir galiba bu sistemden pek bişey alamayacagiz
Tokat'ta kar yağışı bitti