Bu sefer olacak inanıyorum hayırlısı diyelim
ismail1903 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şuan beinsportsda rüzgara 35km/s diyorlardı sis olmaz herhalde artık
-
Hava şuan rüzgarlı hava rüzgarlıyken sis olmaz derlerdi ama olacak gibi
-
Galatasaray veya başakşehirin stadın oynansa olur aslında yüksekte o stadlar ama tff ve takımlar kabul etmez büyük ihtimalle yarın akşamki Kadıköydeki fener maçıda ertelenir o stadda alçak kesim
-
Beşiktaşın stadı deniz kenarı alçakta çok sis olacak gibi o yüzden büyük bir ihtimalle maça yarın öğlene veya ileri bir tarihe ertelenir
-
İçimde bir his var havada bile olsa tüm İstanbul kar görecek inşallah öyle yada daha iyisi olur
-
Saatler günün 1 saat başlayıp akşamın 1 saat geç olmasına göre ayarlanmalı bence
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 1 gün süre var 2 pozisyon arasında
üstteki BEŞİKTAŞA OFSAYT
alttaki GS'YE GOL
-
Bu sefer iyi yağdı çok şükür
-
Varmı böyle heyecanlancak bir model
-
Marek Hamsik milli maçta sakatlandı.
Ts li değilim ama İnşallah iyileşir bu durumu beşiktaşlı olarak en iyi ben bilirim 😀
-
Yayıncı Kuruluş BeIN Sports 2019-2020 Sezonuna Ait Medipol Başakşehir’in Tüm Maç Özetlerini Sildi
Niye ki aralarında bir sorun mu var
-
Sezona girmedik fakat Akşama bir Sistem konusu mu açsak Siftah için .
Açalım iyi olur
-
Hs ailesi herkese günaydın yavaştan kış sezonu başlayor gibi bende burda yerimi alıym dedim inşallah bol karlı sistemler kovalarız
-
TFF den Son Dakika
Gelecek Sezon Kadroda 14 Aynı Anda 8 Yabancı Futbolcuya İzin Verilecek
Yabancı sınırı istiyorlarsa kulüplere para versinler alalım dışardaki Türk oyuncuları tff de rahatlamış olur