Bugün Aydos'ta yarım metre civarı kar vardı.
Muhammed Ali tarafından yazılan gönderiler
-
-
Samet Karaaydın Türkiye'nin bugüne kadar görmüş olduğu en iyi yerli stoper.
Kesinlikle. Akaydın da en kötüsü
-
2-0 da kapattım. 2-1 de geri açtım mükemmel maçtı. Samet yine konuşturdu kendini sağolsun
-
Anadolu yakası uyanın sıra bizde
-
Muhammed Ali doğum günün kutlu olsun bol Afrikalı seneler
Kardesim ben linç yememek için saklanıyorum neden ortaya çıkarıyorsun ama özledik yalan mı söyleyelim
-
Sağolun var olun. Nice karlı senelere hep beraber
-
Teşekkürler herkese
-
Teşekkür ederim Whisper dayı
-
3 gün sonrası için -25 veren de var -40 da çok ilginç
-
Athena hayırlı olsun hocam
-
wriscuttern hayırlı olsun dostum
-
Bu şekilde devam ederse GEM'i tebrik etmek lazım en başından beri bizi gömüyordu.
-
Oha oranın rakım kaç ki
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Model yorumlama sayfasında lütfen daha yok batılı geldi yok doğulu geliyor sistem 99 takla attı gibi yazışmalar görmek istemiyorum. Belki de yaşayıp göreceğimiz 2025 yılı içinde son ciddi atak son sistem. 5 cm verdi diye üzülen var 30 cm verip neden 50 cm olmadı diye isyan edenler var.Arkadaşlar Mart ayı için veriler hiç ama hiç iyi değil bu sistem son kış sistemi olabilir. Şuan gözüken verilere göre Mart 20 sine kadar bir atak yok. Kuzey toparlanıyor yüksek basınçlar ay sonu ile Atlantikte yükseliyor. Final ısınmasını olacak mı olmayacak mı olsa bize ne zaman etki edecek ?
Yani demem o ki lütfen sisteme sayılı saatler kaldı herkes nasibini yaşayacak isyan etmeye gerek yok. Havaya da bizim müdahale etme şansımız yok.
Herkese iyi geceler
Model konusu bende ne gördüysem onu söyledim bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum yoksa her şey nasip tabi
-
Akşamki gfs ile şimdiki arasında bir şey hepimizi tatmin edecektir, temennimiz bu şekilde hayırlı geceler herkese