selamün aleyküm
Muhammed Ali tarafından yazılan gönderiler
-
-
RİZE, Sakarya , Eskişehir
-
Sedat abi doğum günün kutlu olsun 🤍
-
Barajlarımız son 10 yılın en düşük 2. seviyesinde, 2014’te bu durumdan nasıl sıyrıldık hatırlayan varsa açıklayabilir mi ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bahar yağışlarıyla atlatmışızdır herhalde ama şuan tüketim çok daha yüksek seviyededir.
-
Merhaba havalarınsesi üyeleri hayırlı akşamlar Giresun/Bulancak sahildeyim biraz evvel kar ve bazen yağmura dönüyordu yağıyordu şimdi hiç yağmıyor bugünde çok yağmadı acaba tam olarak kar yağar mı yağarsa ne zaman yağar sizce.
Bu gece kar yağışı görülecek ama sıcaklık sınırda olduğu için iyi bir birikim beklemiyorum. Yağışın yoğunluğuna bağlı kısa süreli örtü olabilir.
-
Başın sağolsun dostum , Allah rahmet etsin.
-
Kuzenimi, canımı kaybettik.. Cansız bedenine ulaştık. Her şeyi yaptık çıkarmak için. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Ellerimizle kazıdık binayı. Girmeye çalıştık. Başaramadık. Zonguldak'tan gelen gönüllü madenci abilerim gitmeyiz çıkarmadan dediler. Çıkardılar. Canım yanıyor. Kaybolduk arkadaşlar kaybolduk. 2 güne çıkacağız şehirden. 3 kuzenimi toprak altında bırakıp çekip gideceğiz.
Söyleyecek bir şey bulamıyorum dostum ne desek boş, Allah rahmet etsin
-
122.saat Hatay'da 13 yaşındaki Aya ya ulaşıldı, sağlık ekipleri müdahale ediyor..Bu kadar yakınken,ona ulasmışken
Sıkıntılı bir durumda çocuğumuz.. Doktor bekleniyor sanırım..
Vefat etti 🥺🥺
-
yasarbahadirr ' dan haber aldım kendisi iyi🙏
-
Sefa kazancc okandan haber alırsan yaz lütfen
-
Ne diyeceğimi bilemiyorum, çok çok kötü okandan haberiniz olursa yazın
-
Arkadaşlar girerseniz lütfen haber verin buraya da
-
yasarbahadirr foruma girersen bir haber et ?
-
-
Arkadaşlar geçmiş olsun herkese , var mı sitede kötü durumda olan ? Allah yardımcımız olsun çok kötü gerçekten.