Muhammed Ali tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aga sen fena takmışsın kripto işine 😁
Yara aldı ondan
-
Gün doğmadan neler doğar mami
İnceyi vermişsin
-
Arkadaşlar günlerdir sessiz sessiz takip ediyorum kimi güncelleme coşan kimi güncelleme üzülen arkadaşlar görüyorum. Fark ettiğim bir şey varsa da sistem tarihinin hep aynı saatlerde olduğu. Sanki her güncelleme 6 saat ileri gidiyormuş gibi bir izlenim var saat bir türlü yaklaşmıyor. Eninde sonunda bir salınım olacak ama çok umut bağlamassanız üzülmeyeceğiniz kanaatindeyim. Takibe devam
-
Aslında bir şey olmadı hemen hemen aynı güncellemeleri gösteriyor son birkaçtır
Öğleye göre çok farklı
-
Blokaja gidiyor
-
Daha iyi geceye göre
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GEM kar haritasi Muhammed Ali Eren ve Ömer e gelsin
GEM'in sözü ne zamandır kıymetli oldu be cam abi
-
Bir güncellemeye niyetlendik işim çıktı devralacak varsa güzel olur başka güncellemeye artık
-
Bir aksilik çıkmazsa akşam güncellemesi bende
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Her güncelleme değişikliğe alışkındık ama bu kadar kısa sürede sürekli değişen ortalama görmemiştim. Bu model zaman geçtikçe geriye gidiyor sanki.
-
Ortalamada da azor daha iyi nispeten.
Control de aynı şekilde