yağış maç başına kadar biter mi ?
arkadaşlar bana cevap verecek yok mu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturyağış maç başına kadar biter mi ?
arkadaşlar bana cevap verecek yok mu
yağış maç başına kadar biter mi ?
Arkadaslar simdi sey dikkatimi cekti ben digitürk kullanıyorum trt 1 yayını uydu yayınına göre 7-8 saniye geriden geliyor ya nedenini bilen var mıdır ?
esoftmanlık mı bu hava sortluk mu arkadaşlar dışarı çıkacam da
cok kötü bir maç oluyor zaman kaybından baska bir sey değil.
sıkıcı mac oluyor
of ya acayip moralim bozuldu futbol heyecanım da gitti
biz 1 ay üst televizyonun yarısı tamamen karanlık izledik reis alışırsın elbet Henry Ford
Mesela maçı açıyoruz dakika ve skora internetten bakıyorduk. Ah hele göztepe bjk maçı ghezzal penaltıyı karanlık tarafa dışarı vurdu sandık.
Ekranın bir üstü bir sağı bir solu gidiyodu
hocam sizin bizden de betermis ya benimki sizinki yanında hiç bir şeymiş o zaman hatta tv sizin olsa belki sizi rahatsız etmezdi
çok gözümü alıyor ya beyaz nokta valla odaklanmasam bir sey olmayacak ama gözüm oraya kayıyor biraz takıntı yapmıs olabilirim ( takıntılı biri olarak bunu söylüyorum ) ayrıca söyle bir sey de var o nokta ekranın ortasında olsa muhtemelen cok rahatsız ederdi ama sağ aşağıda olduğu için alışabilir miyim de bilemiyorum ya
Aynı sıkıntı Teyzemlerin tv de de vardı Philips markası sizin televizyonun markası ne Henry Ford hocam
samsung hocam bizimki
arkadaslar internetten arastırdım herkes yasiyormus bu problemi zamanla bası tv lerde zaman geçtikçe tv yaslandıgı icin böyle lekeler olusuyormus yani cok normal
Henry Ford sanki darbe almış gibi duruyor orası, birisi parmağı ile kuvvetlice bastırmış gibi. Bu LED arızası gibi geldi bana, oradaki LED yanmış gibi tanıdık bir TV tamircisi değişebilir. Markasına ve yılına göre , 500-1000 TL arası tutar diye düşünüyorum.
hocam hicbir darbe almadıgına cok eminim ben. sizin dediginiz gibi 500-1000 arasıysa cık iyi fiyat cidden ama samsung servisi ile konustugumda bana 5k dediler led degisimi icin
tv nin cercevesinde falan kacak akim varmi? evde birisi prizi kullandiginda ekran titremesi yada kucuk elektrik dalgalanmalarinda ekranin gidip gelmesi gibi sorunlar var mi ?
hayır yok hocam
ama gene de bunun gibi sorun yaşayan ve çözen arkadaşlar nasıl çözdüyse sorunu anlatabilirlerse cok sevinirim dostlar
Daha yeni televizyon aldık bizimde panel ömrü bitmiş dediler ne yazık ki o fiyatlara zor artık tvler alsanda uzun kullanamazsın.
Ben 5k edicek bir şey olmadığını belirtmek için yazdım elimden bu kadarı geliyor maalesef
aynen hocam bence de en iyisi alışmak duruma hani kimse kusura bakmasın yani 5k veremem hiç bunun için bunun gibi 4k ve curved tv ler de suan 15k dan basliyor yani o para yok artık bende