2 3 k ya yeni televizyon alırsın daha iyi
hocam yok be cok da rahatsız etmiyor o kadar da zaten sadece gözüm takılıyor noktaya onun dısında sorun yok bu tv zaten 5 yıllık ve 4k yani kolay kolay değiştirmem
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur2 3 k ya yeni televizyon alırsın daha iyi
hocam yok be cok da rahatsız etmiyor o kadar da zaten sadece gözüm takılıyor noktaya onun dısında sorun yok bu tv zaten 5 yıllık ve 4k yani kolay kolay değiştirmem
Henry Ford tvlerin içinde minik ledler oluyor bazıları sıcaktan düşebiliyor. Amcam lg tv kullanırken aynı sorunu yaşadı onda noktalar çok daha büyüktü malzemesini alıp kendisi yapıştırdı şuan bir sıkıntısı yok.
hocam ben kendim halledemem ki o işi nasıl yapacağız bozarız kesin tv yi
Internetten hemen televizyon fiyatlarına bakın de servise ona göre fiyat verin bana de 🙂
hocam kusura bakmasınlar ama tv falan alamayız daha 5k da çok fiyat böyle idare edicez o zaman başka sorunu yaşayan varsa benimki gibi yardım edebilirler belki
yasayan var mı bu sorunu başka aranızda ?
Pixelde sıkıntı olabilir
hocam samsung merkezi aradım servis gerekli dediler anlattım derdimi yaklasık 5k ya patlar falan dediler ya kafayı yicem 5k nedir
bu da başka bir açıdan
arkadaşlar tv de böyle bir beyaz nokta olustu neden bilen var mı ne yapabilirim ?
Elbette, böyle turnuvalar kaçmaz.
bence de bütün maçları izlemeye çalışacağım ben de euro2020 deki bakalım kaç maçı kaçıracağım hazır finallerim de bitti sınav derdim yok full futbola odaklanacağım.
Bugünkü maçları izleyecek misiniz ?
Bugünkü maçlar sırasıyla :
16:00 Galler - İsvicre
19:00 Finlandiya - Danimarka
22:00 Belçika - Rusya
Hepsini izleyeceğim maç kaçırmak yok euro2020 de
Yarın İçin Moda Girelim
Galler maçı Cumartesi Günü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
giremiyorum moda falan malesef kimsenin umrunda değil maç afedersiniz ve bu beni çok üzüyor
bu yıl çok konuşulmuyor turnuva turnuvaya beklenen ilgi azaldı galiba euro 2016 yı hatırlarım da 2-3 ay öncesinden konuşmaya başlarlardı ayrıca çevrem yarın maçın olacağını bilmiyor benden öğrendi hepsi cidden üzücü bir durum bence
https://www.trtspor.com.tr/euro2020/haber…kanallar-234319
Neredeyse her maç trt 1 de yayınlanacak burdan gün gün hangi maçlar hangi kanalda bakabilirsiniz
zaman geçmiyor hava da kötü evde acayip sıkıldım