mesai başladı arkadaşlar windy den bakıyorum fena geliyor balıkesir civarlarından hazırlanalım
Henry Ford tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. az daha doğula :'D
-
Ben daha erken bekliyordum modeller yine bilemedi
daha gec olması kaybettirmez ama cok ya
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Orajlar başladı
avrupa yakasında evet anadolu izliyor
-
ümraniye ye de uğrasın
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. devamı da varmı arkasından ?
-
uyarı verilmeli mi ?
-
bu modellere bakılmaz artık eskisi gibi değil anı görün yaşayın diyor hepsi
-
izlanda kocaeli gölcüğe gelir mi?
hocam ümraniyeye gelmesi bile zor ne gölcüğü
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Orajlar başladı Marmara Ereğlisinde
konumuma gelmesi zor gibi ama bakalım yani ümraniyeye
-
usta bizim bi oraj vardı ne oldu o :'D
-
open for a suprise
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
çarşamba perşembeye bakın
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Günlük dozumuzu alalım
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Geçmiş olsun kardeşim
saol hocam yeni almıştım bi de