Yerel yağış geçişleri hariç, yağış gözükmüyor konumuna göre yazarsak senin için daha belirleyici olur.
hocam karaköyde olacağım beşiktaş tarafları
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYerel yağış geçişleri hariç, yağış gözükmüyor konumuna göre yazarsak senin için daha belirleyici olur.
hocam karaköyde olacağım beşiktaş tarafları
arkadaşlar öğlen 2 ye doğru hava açıcak mı günün kalanı nasıl dışarı çıkıcam da bilmem lazım
Hosgeldin abim..Keşke elimizden bir şey gelse de yazsak.
Sen yine kendini en iyi bilen olarak neler yapabilirsin bilirsin.
her yolu deniyorum, kendimi bu illetten alıkoyabilmek için ama asla olmuyor ne yapsam kaç kitap kaç yardım aldım ama değişen bir şey yok bıktım valla
Merhaba arkadaşlar kendimi çok kötü ve takıntılı hissediyorum, okb düzeyim tavan yaptı su dönemlerde önerebileceğiniz bir seyler var mıdır ?
uzun bir zamandır yoktum nasılsınız ?
patladı gene mgm :D
Toplu imza alın bak bakalım yönetim ve polis biz karışmayız diyecek mı?
Olur mu öyle?Dingonun ahırı mı orası?
Nefret ettiğim en büyük fobim gürültüdür.
hocam valla her yolu deniyoruz ama yönetim hiç bir şey yapamıyor bu gençlere gelip uyarıyorlar 1-2 kez sonra tekrardan güvenlik geldikten sonra tekrar devam ediyorlar yani bunun bir yolu yok gibi duruyor
Polisi ara abim tek çare o
polisi aradığımda site içindeki olaylara karışamıyoruz biz diyip kapatmıştı direk maalesef baska bir yol bulmam gerekecek ve sadece bu durumdan ben rahatsız degilim bütün site aynı durumda ama yöneticiler bu konuda hiç bir şey yapamıyor maalesef
arkadaşlar sitemdeki bu saatte aşağıda toplarak müzik açıp üstüne üstelik bağırarak şarkı söyleyin gençleri nereye şikayet edebilirim ? ( daha önce 2-3 kez yönetime şikayet ettim lakin bir sonuç alamadım )
arkadaşlar sınav nasıldı bu yıl zorluk derecesi yani giren arkadaşlar yazabilir mi ?
oldum aşımı 2 saat önce ne ağrı var ne sızı hatta daha formdayım diyebilirim bende suanlık hicbir etki yapmadı yani
Çok sıcak bir hava var
ve ben bu sıcakta aşıya gidiyorum
Yarına aldım Biontech randevumu
bana öyle bir şey diyin ki aşıya olan korkumu azaltabileyim
Abim o kalp iltihaplanması ihtimali 10000'de 1'miş
Koronada ise 1000'de 1
emin miyiz hocam ?