Annem babam eniştem sinovac oldu bende olursam sinovac olacağım
bende cidden çok arada kaldım ne olacağım konusunda ya herkes biontech diyor ama yan etkileri de daha ağır
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAnnem babam eniştem sinovac oldu bende olursam sinovac olacağım
bende cidden çok arada kaldım ne olacağım konusunda ya herkes biontech diyor ama yan etkileri de daha ağır
Bütün ailem Biontech oldu. Aralarında kalp, böbrek, şeker hastalığı olanlar vardı. Ancak hiçbirinde bir yan etki vs görülmedi.
hocam peki şu kalp iltihaplanması olayına ne diyorsunuz ?
arkadaşlar yarın aşı olucam da karar veremedim biontech mi yaptırsam sinovac mı biontechin yan etkileri daha ağır demişler ayrıca kalp iltihaplanmasına da yol açabilirmiş ondan korkuyorum
2017 vakası tekrar görünebilir mi ?
fena geliyor gibi
25 yaşa inmiş aşı randevuları bu cuma muhtemelen 20 yaşa iner ve sonunda aşı olurum valla beklenen de hızlı gerçekleşiyor tebrik ediyorum sağlık bakanlığını
Bu adam kimdir ?
Az kaldı ararız bu havaları Henry Ford
ben arayacagimi sanmıyorum , depresif ve yorgun oluyorum bu tarz havalarda kafayı yiyorum
arkadaşlar yaz gelsin artık yani şöyle akşam dışarda oturabilelim üşümeden çok sıkıldım yağmurdan kapalı havadan full depresif ve yorgun oluyorum
kaçın büyük balık geliyor
Ne güzel işte kaçırdığın anlık pozisyonları tekrar izlersin.
dijitürk nefretimdir ya
arkadaslar dijitürkteki trt yayını 7 saniye geç geliyor ulusal yayına göre onu fark ettim mutfakta uydu yayını var orda 7 saniye ileride trt yayını çok garip cidden :D2
3 saatlik düşen yağış 1-2 mm sen düşün yani :D
peki günes durumu nasıl
ya arkadasla dısarda izlemek istiyoruz da bu maçı ondan diyorum