10-15 cm kar görüceksiniz yağış gelirse 23-24 gibi ve sonrasında
Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim kardesim beraber takip etcez artik zaman daraldi bakalim ne olcak
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur10-15 cm kar görüceksiniz yağış gelirse 23-24 gibi ve sonrasında
Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim kardesim beraber takip etcez artik zaman daraldi bakalim ne olcak
Dostum farkındayım sıcaklık açısından daha şanslısınız yağış konusunda ki şansızlığınız vezirköprü merkezle aynı onu ifade etmeye çalışıyorum size düşen yağış kar olur fakat yağış sıkıntısı var bi kaç günlük süreçte
Haklisiniz ama 5 cm yagsa bile raziyim okadarda yagar ins kardesim
Serkannnnn hocam keşke Havza da yaşamış olsaydınız. Oraya MGM daha çok kar vermiş
Bizim buralar merkezden biraz uzak kardesim merkezin rakimi 300 bizim 530 rakim merkeze gorr daha cok yagar ins
Bizim buralarda bu sefer ins yagarr rakim 530
Can abi 24 25 sistemi bizim sistemimiz diyebilirmiyiz samsun ve diger karadeniz olarak
24 25 yagarsa foto atcam abi
samsun merkez nasil yagis varmi abi
yağış sadece kıyılarda olcak dün söyledim iç kesimler havada görür tutcak kadar yağmaz ayın 24/25 i iç kesimler en az 20 cm
Agzindan bal damliyo abi
Nerdesin kardeşim
Samsun vezirkopru
Orta ve Doğu Karadeniz Kıyılarına Yılın İlk Karı Yağma Potansiyeli Var Şuan Yağışların durumu Önemli Sistemin Artık gelceğini Belirtmek İsterim 24/25 ocak sistemi karadenize hayırlı olsun
Bizim bura az yagdi kesildi abi suan
o bile yeter abi ben koydeyi rakim 520 sicaklar hala yuksek abi
23 deki sisitemde bize yokmu abi
yine yağış az cümlenin devamı
tesekur ederim abi bu sene gulmedi yuzumuz
samsun vezirkoprude havalar nadil abi
mgm kar vermiste kesin tersi cikar