Serkannnnn tarafından yazılan gönderiler
-
-
karadenizi vurmayan bir sistem gelir ins cunku bu sistem fost cikti birde baska bi sistem gelsin
-
Kar samsunu gömecek diye beklerken, samsun kara gömdü. İyi mi:D
Abicim bn demistim bu sacma sistemden bize ekmek dusmez diye
-
hayatimda kordugum en kotu kis mevsimi
-
Foruma yeni katildim bu yil modelleri gorunce hepimiz uzulduk sevindik beraber birseyler paylastik yani aile olduk kisacasi ben burda olmaktan cok mutlu oldum can abi sinan abi ve ismini sayamadigim butun adminler elinden gelen ilgiyi sorulara cvpsiz birakmamaya ozen gosterdiler hepinize ayri ayri tesekur ederim Ben artik formdan ayriliyom ins seneye daha guzel sistemlerde beraber oluruz seviniriz bu yil boyle karsiz gecti ama allahim ne derse o olur kimsenin kalbini kirdiysam hakkina girdiysem hakkinizi helal edin
-
Yusuf tam kardesim yagan yer var yagmayan yer var yok yagma yeter gelmee artik falan diyip durma
-
Bizim buralar yaz gunu
-
Tokat'ta da kuvvetli kar yağışı başladı. Yere düşen kar erimiyor. Havada nasisla yerde de öyle oluyor
Cok sanlisin kardesim
-
Bosu bosuna model takibi yaptim uykusuz kaldim ona uzuldum
-
can abi bu gece kar gorebilirmiyim
-
sibirya55( kardesim biz bu gce kar gorurmuyuz)
-
Bolu merkez efsaneye gidiyor rekor kar kalınlığı gelebilir bu gecede devam ederse
Bilal hocam ne olcak bizim bu halimiz
-
Bizim bura goz gozu gormuyooi
-
Bu sistemi cok beklemistim ama
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Hayırlı sabahlar sevgili Havaların sesi üyeleri ve sevgili tahmincileri
Cok sanslisn kardesim bizim samsunda hava acti yaz gunu