Halitaydemir tarafından yazılan gönderiler
-
-
Halitaydemir düzeldi abi
Heyt beee süper oldu
-
Yok abi bu modeller ters köşe yapıyor. Bugün öğlen konumuma 1 metre kar verdi şimdi 12 cm diyor. Arada 88 cm sapma var. Modeldir tamam bir anda değişir ama bu kadarlık sapma olmaz. 20 30 cm sapmaya kabulüm ama 88 cm sapma var. Önce umut verip sonra hüsrana uğratmak bu. Tek tesellim şu: o karlar da erir ve kar kalmaz en fazla 2 3 gün haydi 4 gün izlersin diyorum. Kendi kendime kardan kendimi nefret ettirmeye çalışıyorum. Yazık günah şu an öyle bir çöktüm ki moral kalmadı. Ne.olursa olsun. Süper çıktılar verip mutsuz eden modeller düşünsün
-
ama söyle bir şey var 16sinda soğuklar giriyor 17si full karli 18i de kârlı olsa güzel olur. Neyseki 2 gün kar var. Onemli olan 16 şubatı da kurtarıp sistemi 3 güne çıkarmak. Anlaşıldı 15 Şubatta bir şey olmayacak
-
Yine mi marmara ve bati karadeniz? Izmir de bile 12 cm demiş. Tokatta 7 cm. Ben umudumu kesiyorum doğrulamasını da beklemiyorum. Trabzon giresun civarı 19 şubat gibi dek yağışları alır
-
soğuk tokat ve sivas civarına neden gelmiyor anlayamıyorum. Bu sistemden iyi bir kar almazsak daha da hiç almayiz
-
doğulu mu batılı mı? Sayın hocalarım
-
Googleye baktım 40 mm yağış 4 cm demek. Tokata 4cmlik kar mis yağacak? Ecmwf 35 cm diyor anlamadım bu işi Semih Ö.
-
-
rica etsem tokatı da atar misin bro
-
batılı mi gfs ile aynı mı?
-
İstanbul diyagramının Tokata ne faydası olabilir
çok faydası var. Eğer diyagram istanbulda tutarsizsa tokat için de tutarsız olacaktir
-
Bu arada GFS Paralelin aynısını vermiş + İstanbula o kadar yoğun kar verdi diyagramda farklı
Kral bu iyi mi tokat adına ne dersin
-
gg olduk
Kral ne olacak bu iş ya bıktık abi
-
Batilaya Batilaya İtalya'ya verecek utanmasa gfs bence Ecfm görelim ben Ecfm kısa vadede gfs çok iyi
Ecm de çöp çıkar umut yok