Ben artık ümidimi kestim turkiyenin her yeri sevinsin biz üzülelim resim bekliyorum... Ne diyim
Halitaydemir tarafından yazılan gönderiler
-
-
la öğlen 1 metre veriyordun 5 saate Ne değişti abi ya ne değişti? Madem fazla bir halt olmayacak ne diye 1 metrediyorsun? Ulan gfs moral bırakmadın be
-
tokat olarak ben ağzımın payını aldım bundan böyle model takip etmeyecegm. Yeter ulan yeterrrtttt. Hep.mutlu ediyor sonra üzüyor.
-
bu batilar marmara ve bati karadeniz sevinir ben izlerim alıştık artık. Soğuğu biz çekeriz. Yeter ulan yeter
-
Batilasin diyenler kına yaksın. Bir kez olsun yüzüm gülmedi
-
Tokat adına kestane ötesi berbat güncelleme oldu. Ben umudumu yitirdim 10 cm ancak görürüz
-
Buluşuruz abi
La 1 metre karin içinde yerlerde yuvarlanacam yaaa 1 metre diyor şaka gibi süper beee
-
Halitaydemir Berkayucurum60 metreleri hazırlayın
Akiyoz mu kar yağınca bi buluşak gardaşlarım
-
hocam olay ben değilim herkes kazandı
Bunu bilmek şu zamanda her babayiğidin de harcı değil. Sizi kutluyorum. Millet kestane derken siz efsane dediniz. Bu ise Allahin işi. Adam kazandı. Kalbim sizinle güç bizimle olsun. Karanlığın Lordu
-
Eline sağlık ben heyecandan yazamadım vallahide yazamıyorum kelimeler yetmiyor işi gücü bırakmak gerekli
ayrıca üyelerinde bilinçli sorular sormasını bekliyorum
harikasın CAN
Siz kazandınız akustikten de iyi veya ayni
-
60 cm vermiş turuncu
Tokat ne olur
-
Tokat ne olur acaba?
-
Şubat hepimize mutluluk getirsin. Şubat ayı sanki hüzün ayı. Kış mevsimi bitiyor sonuçta Martta kar olsa dahi bir kış etmiyor. Şubat ilk 15 gün değil de son 13 gün güzel şeyler olsun hiç değilse. Hoş geldin Şubat. Sin 13 günün güzel karli geçsin
-
abi hiç birşey olmaz soğuk çekileceği için
Havada göreydik iyiydi şimdi 15 şubata kadar boş:(
-
KKY döndü
Sence kara dönerse kaç saat sürer kral