Galiba 26-28 Ocak arası zayıf bir sistem gelecek. Yükseklere kar bırakır cinsten. Bize kırım veya sibirya lazım veya sibirya destekli bir sistem
Halitaydemir tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arkadaşlar tatmin olamadınız biliyorum. İstanbul'da bende tatmin olmayanlardanım. İnşallah yeni sistemlerde bütün Karadeniz nasiplenir.
Ülkemin her yerinde güzel yağışlar oldu. Kötü insanların varlığına rağmen Allah biz iyi insanlar için sistem gönderdi. Biz iyi insanlar var olduğu sürece bu sistemler güçsüz de olsa gelecek. Ben bu sitede kötü ve art niyetli bir insan görmüyorum. Herkes saf bir duyguyla kar ve sistem derdinde. Şimdi sırada 25 ocak -15 Şubat arası sistemler var.
-
Bir sistemi geride bıraktık. Bundan sonraki yazım umarım bir sistemi DAHA geride bıraktık olur. 27si kârlı gösteriyor modeller bakacağız. 25-15 Şubat arası sistemler gelecek Belki de
-
Wrf bugüne 10 mm vermiş abi 19 ocağada 5 mm bu akşam yine alıcaz galiba
Bu akşam derken bu gece mi yoksa 18 ocak akşamı mı? Bu yarin devam eder mi acaba?
-
An itibariyle radar gücünü kaybetti ve yağış orta şiddette devam ediyor. Yarim saate iyice kesilir Tokatli6060 Berkayucurum60
-
Radarda ki kütleler eriyor sanki
Ara ara kuvvetli ara ara yavaş bu sistem böyle hocam. Buna da şükür
-
Yağış tekrar lapa şeklinde yağıyor ama radar her an yok olabilir
Güneyden kütle geliyor gibi Tokatli6060
-
Evet burdan anlaşılıyor ki modeller foslamistir gfs foslamistir. Ecm foslamistir. CAN hocamız kazanmıştır. Bu sistem karışık bir sistemdi. Şu an 6 cm kar var. Halen yoğun bir şekilde yağıyor. Zonguldak 1 metre olacaktı keşke olsaydı olmadı. Şimdi sırada 27 ocakta beklenen salınım var.
-
Murat Muratoğlu geldi aklıma :D
Hiç kaçırmam. Ekonominin karanlık lordunu ?
-
CAN hocam isminiz gibi cansınız. Ben burada bazen durmayabilirim. Kalbim sizinle güç bizimle olsun
-
Tak gözlüğü tak ???
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Gençler Tokatli6060 Berkayucurum60 radar ne durumda anlatın bakalim. Güneyden bir şeyler iner mi tepemize
-
İnşallah bu yağış durmadan yağar yarına kadar
Yok 1 saate durur ama aralıklı devam eder gibi. Radar eğer güneyden desteklerse çok iyi olur
-
altımız dolu gibi sanki
Dedim ya kral alttan az çok kırıntı gelir. Bir kırıntı bizi ne yaptı gör bak gerisini sen düşün. Güneyden biraz gelirse daha iyi olur. Gelme ihtimali var
-
Mükemmel
The content cannot be displayed because it is no longer available.