Halitaydemir kar yağıyo
Radar ne durumda acaba
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHalitaydemir kar yağıyo
Radar ne durumda acaba
Galatasary yenilmiş tokata kar yağmamış modu. Çok düşük. Beni ancak ay sonu gelecek bir sistem mutlu eder. Bu sistemi 2 hafta gece gündüz takip ettim. Güzel yağmur aldık. Ay sonuna odaklanalım artik
Euro-4'de WRF de Saat 20 21 gibi kar yağışı başlatıyo ama bilmiyorum valla
Ben 0 ıhtimal diyorum artık. Önümüzde sistem ne zaman gelirse o zaman bakarız şimdi bir şey beklemeyelim. Şükür yağmur yağdı en azından topçam kar aldı darısı merkeze artık o da bir sonraki sisteme
Kar yağışı geceye kaldı akşam bir şey yok Tokat olarak
Tokatta bir şey yok yağmayacak gibi ben ümidimi kaybettim ama her ümidimi kaybettigimde buraya kar yağdı..
yavaştan doluyor abi
Güney ve batıdan bize yağış gelmesi iyi radarın arkası var
abi geç gelemsi daha iyi soğuk tam giriyo direk kar olarak başlar
Dediğimiz saatler olacak gibi 19-20 arası kaldı 2 3 saat az çok belli olur. Radara bakıyor musun? Radar hakkında ne düşünüyorsun kral
MGM WRF 21:00'dan 19 Ocağa kadar 25 mm yağış vermiş
Yağacak yağmasına da baya bir gecikti ben şu saatlerde soğuk tarafa geçeriz diyordum ama halen 4 sınırını kıramadı. Radar nasıl sence bana iyi geldi
B.Surmeli yine kötü senaryo söylemiş. Şubat-2 berbat geçecek demiş. Bu adamdan yıldım ya
Dostum foruma en son girdiğimde, daha takip falan yok diyip sistemi bitirmiştin, saat saymaya başlamışsın şimdide Neyse şaka bir yana da fevri hareket etmemek lazım. Atmosfer bu, sağı solu belli olmuyor.
Karadenizli kafası fevri adamız kardeşim ?
yok
Başlayacak son 4 saat
Haydi Karadeniz inşallah sizde az da olsa nasiplenirsiniz.
Tokatta 19dan sonra başlar değil mi üstad
ay sonu sistemine ne dersin kral
5-10 arası alsak yine iyi vallaha
5 saatte yeter beyazlatir
istediğim şey oluyor. Boluya doğru hafiften güçlenerek güneye sokulup doguluyor. Kaldı 4 saat