Yarın başlar kar hocam .
Tokat ne olur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYarın başlar kar hocam .
Tokat ne olur
Radar benim anlamadığım kuzeydoğuya doğru çok hızlı hareket ediyor. Bu en fazla 1 2 saat yağış bırakır.
Hocam kimseye bişey dediğimiz yok. Yanlış kelime kullanılmış diye düşünüyorum. Çok güvendiğim Hocam'dan aldığım bilgiye göre yazarsan burda ki tahmin yapan arkadaşların yazdıklarına güvensizlik anlamında taşır. Ben CAN kardeşimin o haritaları hazırlamak ve görsel paylaşım yapmak için 1 gününü harcadığını biliyorum. İşin ucunda emek var her zaman eleştiriye de açığız. Tahmin tutmasa bile eleştirebilirsiniz. Ama emeğe saygı gösterilmemesi benim hoşuma gitmedi. Neyse biz yanlış anlamış olalım. Yoksa Tokatlı kardeşimden de sende de çok memnunum. Sağolun yazıp çiziyorsunuz. Sizinde emeğinize sağlık. Baştacısınız.
Aman hocam CAN hocamıza da diğerlerine de güveniyoruz emeklerinize sonsuz saygı duyuyoruz. Kolay değil o haritayı hazırlamak il il cm cm. Çok çok teşekkür ederiz sizler için
Bizde çok güvendiğimiz tahminleri %90 tutan CAN hocamızı takip ediyoruz.
Hocam yanlış anliyorsunuz. Sizin ve burdaki bütün uzmanların bilgisine saygımız sonsuz. Bu forumda bulunmaktan yana çok mutluyuz. Sizin bilginize de güveniyoruz. Sadece birden fazla fikir olması da güzel. Tabii ki bizler birden fazla bilim insanı ve uzmana güveneceğiz. Size de diğerlerine de..
Ben bölge hakkında yorumumu yaptım arkadaşlar eğer bölgeniz hakkında çok güvendiğiniz (sitede başka tahmincilerin reklamını yapmak yasaktır) tahminci bilirse onu takip edersiniz. Biz bilirsek bizde kalırsınız. Sıkıntı yok
Hocam size ve diğer hocalarımıza guvenmeseydik başka forum sitelerine kaçardık. Size güveniyoruz ki burdayiz. İsim verilmiş sonradan gördüm ama bu tahmin ne kadar doğru olabilir siz uzmanlardan dinleyelim dedik. Bilgi alışverişi önemli..
çok güvendiğim bi hocamdan bilgi aldım orta akdenizden gelen siklon batı karadenizden gelen cepheyle çakışacak dedi tokat kayseri sivas çevrelerinde yoğun kar yapacak 50 cmye varan kar dedi Halitaydemir Berkayucurum60
Bunu uzmanlar da yorumlasın kral etiketliyelim. CAN Sinan Zonguldakli67 Eren ve diğerleri
şu an ben bilecik mobeselerini izleyip kendimi avutuyorum
Sabır sıranı beklemektir
Burda çok hafif yağıyor 120 rakım
23e kalmaz artar
Tokatli6060 Berkayucurum60 ben yarın en az 8 cm kar bekliyorum. Hesaplamama göre öyle gelecek. Bu kar çok erken doğuladi ben erken gelir diye düşünüyorum.
inşallah hocam bugün çok sinirlerim bozuldu ya
Bu sistem değişik her an her şey olabilir. En az 4 saat yoğun kar bekliyorum yarın. Öğleden sonra bekleyin görün. Hiç belli olmaz. Çoğu yere şu an yağıyor. Ankarada da başlamış diyeceğim şu ki hazırlanın kar erken gelecek. Yani öğleden sonra 15te. 19a kadar yoğun yagar
B E K L E Y E C E Ğ İ Z o kar 5 cm de olsa tutacak.
vee 2,3 oldu mükemmel
Yarın ola hayrola dert etme güzel kar alabilme ihtimalimiz var
ya çok sinir bozucu kaç saattir 2,2 derece kky diyor ama olduğum yerde saatlerdir yağmur yağıyor
O kky sen farkında değilsin hem gece hem küçük gözükmüyor
Sıcaklık birazcık daha düşse ne olur ya 
Düşse ne olacak ki yarın daha da artar bir an düşecek yarın
eee Karadeniz söyleyin bakalim ay sonu ve ya şubat gibi nasıl sistem gelir?