Salih61 in de dediği gibi ay sonu şubat başı ortası daha güzel olacak. Şimdi 5 10 cm arası bir şeyler alalım diğer sistemleri bekleyelim
Halitaydemir tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yağış alan yerlerden buraya da görsel atın ama galeri de boş kalmasın
Ah yağsa şu tokata atarim da yarın 17.30dan sonra bir şekilde gizlice evden çıkarım sokaga çıkma yasağı var ama sitede dolaşır atarim
-
vallaha iyi bile bu sıcaklık normalde yükselmesi lazım
Türkîyeyi etkileyen soğuk havadan etkileniyoruz biraz da kış şartları. Yarın Her an için hazır bekleyelim. Burayı kar resimlerine boğalım
-
Halitaydemir Tokatli6060 sıcaklık 2,2 de kaldı ya ne düşüyor ne yükseliyor
Dedim ya öyle kalacak yarın saat 14.35e kadar sıcaklık azalacak. 16.20de 3 dereceye iner. 17.40da kar başlar. Bu kar gece 1 veya 2ye kadar aynı hızla devam eder. Sabah kalktığımızda örtü olur. Öğlen o örtü erir fakat 14.15ten sonra Pzatesi tekrar yağar ve yine ince örtü bırakır. Pazartesi de bu yağış 2-3 saat sürer. Bu benim en kötü tahminim. En iyi tahminim ise yarin 13.30 da baslar gece 2ye kadar devam eder. Sabah yine beyaz örtü olur ve daha az erir sonra yine pazartesi öğleden sonra akşama kadar yağış olur.
-
abi takma o haritayı
Valla modumu yükselttiniz gençler var olun
-
Halitaydemir Berkayucurum60 çeviriyo
Görkem kar haritasını gördun mü? Model Yorumu ve uzman tahminlerinde. Tokat ne olur sence ? Yağışı azaltmis
-
bu radarın arkası sağlam değil saat 21e kadar hafif yağış olur kral
-
Burda hafif yağmur yağıyor sıcaklık biraz daha düşerse kar yağar radarın arkası dolu ama radarda ki yağışlar pek kuvvetli değil yine de kar görsek yeter
Gıjgıj tarafına iyi kar yağıyor şu an. Oraya doğru bak görürsün. Turhal yolu üzeri batiya bak oralar bozuk. Yani bulut bir yerde turuncu bir yerde çok az turuncu. Radardan kaynaklı bu görüntü. Hafif senin dediğin gibi
-
Bakalım konumumda sıcaklıklar git gide düşüyor 1-2 saat sonra gol haberi gelebilir buralardan
Abi bir yağsın senin adına ben sevinecegim. Söz veriyorum. Resim at bize
-
Benim alamadığım 17sine 9 derece diyor yağmur diyor öğleden sonra burayı yoğun karli gösteriyor. Sence hangisi doğru?
-
Ecm de gfs de fos çıkacak. Buralar en az 5 6 saat yoğun kar alacak o da 10 cm yapar. 18inde 4 C mi erise 6 cm kalır. Gün içinde 2 cm yine yağsa 8 cm net. Yarın 17.45te göz gözü görmez. Tipi kar
-
az daha inse burdada çevirecek ki çevirir bence kky e
Şu an kky yağıyor ama o kadar hafifki hiç belli olmuyor. Biraz radar guclense kesin göreceğiz de
-
bugün görüdk abi mesela
Farkında misin sıcaklığı da yağışı da tutturamamış bu site. Modeller önemli degil önemli olan radar artık. Bu akşam da olabilir. Radar sağlam olursa. Şu an gıjgıj dağına yağıyor mesela
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Beklenenden daha çok yağıcağına eminim
Bana da öyle geliyor. Yarın 17.45 gibi başlar. Geceye kadar devam eder. 18 ocakta ara ara yağar
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Metoeciel bu saatte 6 derece beklerken gerçekleşen 2.4 ulan gfs
The content cannot be displayed because it is no longer available. Görkem 17 18 ocaki da atar misin?