havada görsek bile yeter abi şuan ısınmamız lazımdı düşüyüoruz tersine soğuk çekilmesi lazımdı
1.6 ya düşerse görürüz. 1 derece daha düşmeli
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhavada görsek bile yeter abi şuan ısınmamız lazımdı düşüyüoruz tersine soğuk çekilmesi lazımdı
1.6 ya düşerse görürüz. 1 derece daha düşmeli
Zonguldak çok bulutlu bakalım birazdan birşeyler yağar yağmur yağmasında aman
Ya yeter be kardeşim. Hepimiz kar istiyoruz. Öyle bir kuraklik çektik ki yağmur yağmasın diyorsun. Yağmur da çok önemli. Bazen insanın sınırını bozuyorsun. Hepimiz tiryakiyiz de bu kadar değil. Yağmurla da insan mutlu olmalı. Afrikadaki insanlar ne yapsin? Zonguldak iyi kar alacak diyor herkes biraz sabret. Ya 2 3 cm alsaydı. En az 20 cm kar diyor bütün modeller. Biraz da kar alamayacak yerleri düşün.
Marmaraya nasıl imrendim. Tokata da gelsin acil
3.2 dereceye düştük kütlede geliyor belki süpriz olabilir Halitaydemir Berkayucurum60
Yağışla birlikte sıcaklık artacak gibi duruyor. Esas lar senin de dediğin gibi yarın akşamüstü baslar kral
marmaraya ulaşan soğuklar doğu karadenize ulaşsa 70 cm garanti be neyse +300 üzeri güzel kar derinliği oluşacak kıyılar ise havada görür büyük ihtimalle
Tokat ne olur sizce Salih61
Samsun Çarşamba
Yağma ihtimali var. En kötü bir 5 cm var
Gfs ye göre konumum 25 cm ecmwf ye göre 2 cm ?
Neresi hocam?
Bakalim Mgm doğru mu tahmin yapmış. Istanbul ve diğer iller için bu gece ve yarın yoğun kar dedi. Tokata ise 17si gün boyu yağmur var dedi. 18inde zaten yağış Tokat civarında bitiyor. Yağsa ne olur yağmasa ne olur? Bu sistem beni çok yordu. 2 hafta dinlenecegim. Sonra şubat başı eğer gelirse sistem kovalarım. İyi günler. Kar yağınca bol bol resim atin da en azından biraz mutlu olak
CAN hocam Mgm tokat için kar yok demiş. 18inde var demiş. 18inde yağış Tokat civarında azalmiyor mu? 17si başlama ihtilamali yok mu?
Hocam sıcaklık konusunda sorun yaşamazsak kar gelir pazar akşam bence
9 derece gösteriyor yuhhh. Her yer 2 3 derece burası 9 derece. Bekleyelim bakalım. Soğuk hava dalgasiysa soğuk hava var. Halen daha bir problem çıkıyor. Beş cm kar bile göremeyecek mi bu Tokat bu ne abi ya
Kar vermemiş derken Halitaydemir ?
Pazar gününe kar vermemiş. Pazartesi zaten kar baya zayıflıyor benim bildiğim
Mgm tokata yarın için kar felan vermemiş bu nasıl iş anlamadım Tokatli6060 Berkayucurum60
Ne bekliyorduk ne bulduk. Derbi ertelenecekti ?? iyi hayaldi. O bu değil batı karadeniz hariç yağış felan yok. Doğu Anadolu zaten alıyor yeter ki yağışlı sistem gelsin. Durumlar hiç iyi değil. 2 hafta yine yağışsız geçer. Bu yagistaki suyu tüketiriz o ara. Bol yağış lazim durum kötü
Hocam ümidi kesmeyin bence artık soğuk sistemin etkisindeyiz ve şimdi radar ile sıcaklık takibi zamanı
Hocam haklısınız ümitli olmak lazim ama görünen bir şey var. Sisteme artık 1 gün kalmış kolay kolay değişmez. Ikinci sistem de en az 2 hafta sonra gelir o da gelirse. Küresel ısınma ve iklim değişikliği... Ben artık boş verdim