Benim olduğum yerde yağıyor ?
Şu an burda da arttı. Bu radar ne iş ya. Arkası boşluk ama yağıyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBenim olduğum yerde yağıyor ?
Şu an burda da arttı. Bu radar ne iş ya. Arkası boşluk ama yağıyor
Tokatta yağış durdu. En azından bir kar tanesi gördük kıyamet kopacak
Balkonda bu soğukta yağışı izliyorum ama hafifliyor galiba kısa sürer zaten radarın arkası yok
En fazla 30 dakika
Abi şu radar 3 saatliğine bari idare etsin ya
Gençler Berkayucurum60 Tokatli6060 kar yağıyor uyaninnn
tokatta kar başladı ???????
Şu an neyin yağdığını anlayamıyorum ama sanırsam kar yağışına çevirdi hafif yağıyor
Ince sulu kar yağıyor. Radar dolu olsaydı iyi olurdu. Radarın arkasi kesiliyor malesef
şuan çevirdi kky abi
Çok ince YAĞDIĞI için belli olmuyor ya
Şu an benim olduğum bölgede sulu kar yağıyor
neresi
Tokatli6060 Berkayucurum60 sıcaklık 2 derece daha düşerse güzel bir sulu kar izleyeceğiz. En önemlisi ise 17 Ocak
Marmara ve batı karadeniz sistemi
Öyle bir sistem yok. Etkilenme açısından en çok oraya yarar evet
sibirya kökenli demişti
Karişik bir sistem ne olduğu belirsiz. Yarı sibirya yarı balkan. Kafalar karışık. Yaşa gör sistemi
Orta ve Doğu Karadenizli dostlarım, sistem balkanlar üzerinden gelmekte bizler normalde bu sistemlerde çok fazla umutlanmamalıyız ama bu önümüzdeki sistemde soğukların biraz kırıntılı şekilde gelecek olması güzel en azından kışı hissedeceğiz ancak çok fazla umutlanmamak lazım ne koparırsak kâr olarak düşünün. Son olarak Giresun’un doğusu ile Trabzon ve Rize yüksek miktarlarda kar yağışı alabilir DEKler sayesinde ancak bu yağış işi için biraz beklemek lazım
Tokat-merkez ne olur sizce hocam
The content cannot be displayed because it is no longer available. düşüş başladı
3 derece daha düşmeli ki görsellik katsin
Tokatli6060 Berkayucurum60 tokat boşluğu var . Inşallah düzelir. Amasya bizden fazla kar alamadı ama bu sefer amasyaya vermiş bize kısmış