Yuh tokat 21 inde -15 derece. Inşallah kar yağar da kuru soğuk olmaz. 17-18 Ocak tokat için ne durumda acaba. Grs baya kötü cıkmış
Halitaydemir tarafından yazılan gönderiler
-
-
tokata da yoğun vermiş. Ben yoğun beklemiyorum. Yoğun yağarsa en fazla 2 saat yagar
-
amasyada kkye çevirmiş
Kral sen 17-18 Ocaka ne diyorsunuz
-
Şükür be vallaha yaşadık mgm efsane koymuş
The content cannot be displayed because it is no longer available. Ne kadar sevinirsen sevin o kar eriyecek
-
Mgm Tokata 17 Ocak için yoğun kar yağışı koymuş. Ben bunu bekliyordum. 18inde ise gücünü hafifletip devam edecek.
-
Kar haritasına baktın mı efsane
Hocam atar mısınız?
-
Tokat'a bugün kar var mı ??
Bugün değil 17 Ocak akşamı baslar. Bugün 15.30 gibi topcama sis çöker kar yağar oralara. Sıcaklık 5 derece burda
-
Zonguldakli67 sanki biraz yasa gör sistemi gibi yağışlarda tam netlik yok. Whisper çok güzel bir yere değinmiş. Model Takibi ve Uzman Yorumları sayfasında. Değişim olacak gibi Hocam.
-
Tokat için nasıl bir güncelleme oluyor sayın hocalarım Zonguldakli67 CAN
-
Halitaydemir Tokatli6060 bugün 21.00 için 0.3cm kar vermiş ventusky
Hocam keşke yağsa da az biraz seyretsek o bile yeter. Şu an sıcaklık 3.2 derece. 2 derece daha düşse güzel bir atıştırma baslar. Esasını 17si akşam 18.30 'dan sonra bekliyorum. Beklemedeyim radar fena değil Topcami doldurmustur
-
Nem fazladır
Öyle malesef hocam
-
kky yağıyo abi
Şu sıcaklık 3.7 de takıldı kaldı. 2ye inse bu iş tamam da
-
Tokata 2 3 gibi kar düşebilir bence
Aslında müsait bir durum var. Fakat sıcaklık 3ün altına düşmedi
-
Tokat'ta hava şu an çok soğuk ve yağmur yağıyor sizce kar yağabilir mi dostlar ilerleyen saatlerde
Biraz zor hatta imkansız 17 ocak akşamı bekleyelim
-
Evet arttı
Tokat için ne gözüküyor hocam