Bu güncellemeye göre Tokat ne durumda
Halitaydemir tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bakalım devamı nasıl olcak ECMWF de var
Tokat için nasıl sence
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bir an 3e indi beklemedeyiz. Sulu da olsa görsek
-
daha demin 8.2 dereceydik
Ne dersin kar yağar mı?
-
Tokatta ben bu akşam yağmurun baslamasiyla 23 gibi sulu kar bekliyorum. Güzel bir örtü için ise 17si ozellikle 18.30dan sonra baslar ve 18 Ocak sabah saatlerine kadar devam eder. O anki yağışın kuvveti ise ne kadar tutacağı konusunda bilgi verir ama tahminen en az 10 cm bekliyorum.
-
Şaka gibi ya tüm yağışı Marmaraya verdi B.Karadeniz yine foslamaz inşallah akşama bakalım
Daha ne olsun bu güncelleme iyiydi
-
18-19 ocak 30 cm yapar gibi abi yarında bence 15 sabahına kadar 5 cm bişey yapr
Süper bee adamsın kardeşim
-
19.7 MM kar verdi 18-19 ocağa
Kaç cm yapar acaba kral? Yarın akşam da bir şeyler var gibi sulu kar gibi. 17sinde bence akşam 21den itibaren baslar.
-
hayırlı geceler
Sana da bölgedaş
-
Sistem sürekli öteleniyor ilginç bir şekilde inşallah ayın 18 i geldiğinde de ötelenmez benim korkum bu
Onu da ötelerse şaşırmam neyse sistem bitmez. Ay sonunu bekleyelim. Burdan 3 5 cm tutsa yeter
-
Şu sistem 16-19 olarak ülke sistemi olabilirdi ama olmadı. Burdan 2 cm kar tutsa bile mutlu olacağım
-
Bukadar sabırsız olmayın arkadaşlar. Ha 17 de girmiş ha 18 de. Belki daha soğuk ve daha çok yağış girecek.
Hocam kusura bakmayın sitemim kimseye değil. Bu sistemi getiren Allah ki ona asla isyan etmeyiz. Benim sıkıntım çok kuraklık çektik en azindan 2 gün boyunca kar gorseydik. Neyse sizin dediginiz olur inşallah
-
Tamam anlıyorum İstanbul bu ülkenin her şeyi ama sadece oraya yağarsa bu iş olmaz . Ankara boşluğu var ordan itibaren iç kesimlerde yağış az. Aşırı batılı ve doğuya ulaşması imkansız. Doğu karadeniz ilerleyen saatlerde dek alır ama kendi ilim adına yine kötü guncelleme
-
Tokatta kky yağdı 25 mm yağış aldık 2.8 dereceye düştük öğlen 17 dereceyken efsaneydi
Görkem sence önümüzdeki sistem 14-15 17-19 Ne olur
-
Bir sistemi daha kaybettik 17-18 Tokat için
Ama dart ettiysen öğlen çok iyiydi akşam bozdu gece değişir sabah bozar. Bu sefer öğlen yine değişir gibi geliyor. Her an her şey de olabilir ama ben memleketim adına üzgünüm şu güncelleme ile