karadeniz çok sessizsin. Nasıl gidiyor kıyılar iç kesimler güzel kar alıyor mu?
Halitaydemir tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
alır
Kar geliyor karrr
-
Yağışlar azaltmış inşallah öğle güncellemesinde artar çok değişik bi sistem her an herşey olabilecek gibi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Moral kalmadı
-
Tokat için durum nedir
-
Tokat doğru düzgün yağış almayacak. Geçen senenin şampiyonu doğu karadenize gidiyor Yine sistem. Ağlıyorum...
-
Tokat'in kaç cm'i var üstadlar?
-
Tokat'in 40 cm var. 15inde baslar sonra aralıklarla yağar. Hayırlı olsun
-
Şu yağmurlarda kar olursa çok iyi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Kestane mi efsane mi
-
Güzel kar verdi
Mgm mi?
-
Merak etme ayın 18 19 u bekle
Sayın hocam sinirim size değil ama şu an haklı bir isyanda bulunacağım. KIŞ BİTTİ 14-15 DEDİK UMUTLA BEKLEDİK. 18 -19 OLDU.. BEN ARTIK İYI KÖTÜ BİR KAR GÖRMEK İSTİYORUM. YILDA 365 GÜN VAR KAR YAĞDIĞI ZAMAN MUTLU OLUYORUM. DİĞER GÜNLER MORALİM BOZUK OLUYOR. YANİ 365 GÜNÜN SON YILLARDA 4 GÜNU MUTLUYUM
-
Kar haritasına bakarsanız bitik bir güncelleme orta ve doğu karadeniz adına ve doğu anadolu + iç anadolunun doğu kesimi yağış felan almamış!
-
Şaka gibi bir ecm güncellemesi. Yağışların %90ı batı bölgesine ayırmış. Lütfen dediğim yanlış anlaşılmasın her yer bu yağışları alsın ama gfs doğuyu ve orta karadenizi gömerken ecm bu bölgelerde kar yok diyor. Galiba memleketim olarak Tokat kar felan görmez. Ben daha büyük bir heyecanla takip yapmayacağım. Tokata 7.5 aydır yağmur yağmadı. Ecm yağmur bile vermiyor. Gfs moralimi yerine getirirken ecm götürüyor. Tokatli6060
-
Halitaydemir Tokatı gömdü abi GFS
Hep böyle devam etsin Görkemim. Serkan a selamlar
-
Tokat için durum nedir? 10 cm üzeri kar görür mü tahminen? ( henüz kesinleşmemiş veriler ile)