Bana da öyle geliyor. Ikinci salınım şart bize. O da 23-24 ocakta olabilir.
Halitaydemir tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Sence bu sistemden sağlam kar alır miyiz görkem. Ne zaman baslar kar sence. Ben 14 Ocak akşam baslayacagini düşünüyorum
-
13-16 sistemi var mi sayın üstad Can? Varsa Tokat kar alır mi örtülük?
-
%76 kar yüzdesi ?
Neresi için
-
YeniceLee78 sizce 13-15 sisteminde karadenizin şansı nedir? Deniz kenarı ve iç kesimler ozellikle. Bolu, Amasya, Tokat, Çorum...
-
Şu 13-15 Ocak sisteminden Tokat civarı bir şey çıkarırsak 3 5 cm tutarsa beni bu iğrenç yıl için tatmin eder. Inşallah ülke sistemi olur da her yer bembeyaz olur. 10'undan sonra netlesir umarim
-
Tokat için gelecek haftaki sistemde 3-5 cm kar tutar mı?
-
Halit abi burdamıydın ben Görkem
Serkana selamlar gece güncellemesi takibi başlasın
-
Kasımda görmediğimiz sıcaklıkları ocak'ta görecez
The content cannot be displayed because it is no longer available. Az kaldı 10 gün daha sabredeceğiz sonrası güzel
-
Gece nasıl yağmadı da şimdi yağıyor. Gece ne oldu biri anlatsın
-
şaka gibi ya şok oldum
-
ZᗩFƐŔ ßİZ İᑎᗩᑎᗩᑎĿᗩŔĪᑎ ?ĿᗩƇᗩҠ
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bu hangi ile ait ne anlatıyor hocam anlatır mısınız?
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Güncel ICON çıktısı yağışı sabahın erken saatlerine çekmiş süresini de uzatmış Tokat'ta. Sabah uyandığınızda kar olur ama okulu tatil eder mi etmez mi göreceğiz
Şunu keşke biraz erkene alsaydı icon 22.00 a sabah 8e kadar yağsaydı
-
BEN 5 CM KAR ZAR ZOR GORDUM ALLAHTAN KARADENIZ SISTEMI OLARAK GELDI YOKSA ONU BILE GOREMIYECEKTIM
21 Şubatta bir şeyler olabilir bekleyelim
-
Hocam yarın sabah 9 civarı başlayacak bir yağış söz konusu ama okulu tatil ettireceğini sanmam
Kar mi peki