Tokatli6060 sence iyi kar alır miyiz? Alırsak hangi günler alırız? Mgmnin tahmini doğru çıkar mi
Halitaydemir tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tokat olarak kışın çok çekti şimdi ise şov yapacağız
-
Kar geliyor belki kışın göremedigimiz kari göreceğiz
-
Fevzi Burak Tokat için şans var mı?
-
Tokatli6060 kral bura sizin ora mi
-
Tokatli6060 Berkayucurum60 bu da bitti 24-25i bir şey çıkmayacak gibi son kez martta görürürüz sonrası Allahtan bir şey olmazsa kışın görürürüz
-
Küçücük kütle büyüğün yapamadığı işi yaptı :D :D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kaç dakika daha devam eder? Ah be salı böyle yağacaktı kestane cıktı
-
hâlâ devam ediyor Ben bu isten bir halt anlamadım
-
-
14-17 şubat sisteminden daha fazla kar aldım bugün. 19 Şubatta yağan kar 16 şubatta yağsaydı 40 cm olurdu. Şu an siklon olmadığı için sıcak olduğu için tutmadı. Demek ki modeller yanılırmış
-
Radar diyor ki tokata tutacak kuvvetli kar geliyor ( kısa süreli 20 dakika)
1 saattir kuvvetli kar yağışı var ama tutmuyor
-
Radar diyor ki tokata tutacak kuvvetli kar geliyor ( kısa süreli 20 dakika)
-
Pek sanmıyorum şuan üstümüzde olan kütlelerde de virga yapıyor zaten yarın gece yağış olursa samsun kapar belki ordu giresun ve trabzon için 20si sabahına kadar rüzgar çok kötü ben yarın pek bir şey bekleyemiyorum maalesef rüzgar durumundan dolayı rize şanslı olabilir batı karadeniz zaten alacak
Sizce tokat ne olur Fevzi Hocam?
-
Tokatli6060 yarın ve 24-25 şubatta gelecek olan sistemde neler olur. Yeğenim burda kar var mi diyip duruyor bana çekmiş aslan parçası
-
24-25 şubatta bir sey olacak gibi az bir şey batilarsa tamamdir