Onu ben de fark ettim
Yağmura dönecek galiba. Bu ne ya
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOnu ben de fark ettim
Yağmura dönecek galiba. Bu ne ya
Tokat'ta örtü oluşmaya başladı
Sıcaklık artıyor ya
Tokat'ın Artova ilçesi -24 derece
Sence hangi.gun tokata kar yağar. Nasibimizi alırız
Bugün Tokata kar geliyor. 10 cm tutar
Bolu adına çok sevindim gerçekten çok güzel yağış aldı. İnşallah yarın Tokat'a güzel kar yağar. Mgm hafif veriyordu en azından kar yağışlı ikonunu Tokat'a koymuş
Kardeşim Kuru soğuk var artık yağış iptal. Sen salı gününe ne diyorsun yağar mi?
Tokat için tahminime bakınız
Tam olarak göremedim hocam. Nereden bakıyorum. Şuan gökyüzüne baktığım zaman. Yarı pembe yarı siyah gökyüzü var. Hafif bir kar var
Bu gece icin imkansız ama belki sabaha doğru ve gece yarisi
Biraz zor. Mgm radarı tıkandı kaldı. Trakya istanbul civarında var. Bir de Doğu Karadeniz diğer yerler çok beklememeli. Fazla beklentiyi yüksek tutmayın
Su an bizim burda güzel kar yağıyor
Kardeşim Tokatliysan ve Tokattaysan eğer bu gördüğüm kar değil. Tutmaz. Imkani yok. Mgk radari Tokata kar vermiyor
Geçmiş olsun tüm Tokatlilara en zararlı çıkan biz olduk. Amasya oldu. Çorum oldu. Dört gözle bekledim. Kırklareli bile kara gömülüyor ama Tokatta tık yok. Bu sistem kuru ve hafif kar yağışlı olacak. Sabah kalkınca örtü felan göremeyecegiz
Hocam Tokat'ta aşırı kuvvetli fırtına oldu bugün. Şu an yağmur yağıyor. Kar kaç cm yağar sizce ?
Hocam size bir şey söyleyem mi bu havanin ne getireceği belli değil. Bugüne kar vermez kar yağar. C tesiye kar verir kar yağmaz. Bekleyelim
Hocam ges değil gfs öğlen toplam yağış çıktısı 10 Şubatakadar
Hocam hangi model?
Hocam ges öğlen modeli varsa size zahmet
Toplam Kar Haritası ni atabilir misiniz? 10 Şubata kadar varsa eğer
Tokata kuru soğuk gelecek galiba