Tokatli6060 sence 19 şubatta 2 3 cm birikir mi? 24-28 şubat arası ne olur sence?
Halitaydemir tarafından yazılan gönderiler
-
-
Veda zor çok hüzünlüyüm. 2 hafta öncesine kadar bu sistemi takip ettik. Hop oturup hop kalktık. Hep harika çıktılar cıktı. Yarim metreler 60 cmler 80 cmler... Çok beklentiye girdigimiz fakat neticesi kötü olan sistemdi. Her kış malesef diyoruz ki geçen seneki kış en azından iyiydi diye. Bu sene öyle bir kis oldu. Artık doğa uyanacak. Çok şey beklemiyorum. Kışa veda ediyorum ve bu sistemin bana verdiği büyük hüzne veda ediyorum. Inşallah güzel bir bahar geçiririz. Yaz geçer ve bir an önce aralık ayını görürüz. Olmadı be yarim kaldı. 40 cm gösterip 3 cm ile yetinmek yakışmadı. Üst düzey teknoloji kullansalar da olmuyor tutmuyor. Şimdi 9 ay geçecek öyle veya böyle. Belki seneye 10.cm üzeri kar görürüz ölmezsek sağ kalırsak ve korona bulaşmazsa. Sağlıklı bahar ve yaz ayrıca sonbahar diliyorum. Bahar bol yağışlı geçmesini diliyorum
-
Tokat için diyorum bir efsaneden kestaneye dönüşen bir sistemin sonuna geldik.
-
Tokatta kütle yok oldu yağış azaldı sıcaklık 0.4 yükseldi ve nem %10 azaldı
-
Halitaydemir Tokatli6060 kütle zayıflıyor gibi sanki
Bize yakışmaz aralıksız kar demek ki acı çekeceğiz şu gece vakti bile rahat yok bari şimdi yağsa kütleler baya bir sokulmusken. Hafif batilayip orada kalacak işte neyse bekleyelim
-
Halitaydemir Tokatli6060 kütle zayıflıyor gibi sanki
Ben de tam bunu yazacaktım. Kuzeye doğru yol alıyor güneyimizdeki ise tam yerinde duruyor tokat olarak orta boşlukta kaldık. Belki devami gelir.
-
Sneijder10 asıl kar galiba 3-8 arası
Valla eğer daha da siddetlenirse sıcaklık-6 yerler buz rahat bi 25 30 cm olur
-
Tokatta çok yoğun kar yağıyor maşallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Tokatli6060 Sneijder10 Berkayucurum60 Kar saat 6ya kadar çok daha kuvvetli yağacak 7 gibi Yine kuvvetli sayılır. 7den sonra orta kuvette 14e kadar yağıp ömrünü tamamlar. 19unda3da 1 2 cm yağsa da görsel şölen izlesek
-
Rahat 20 yapar bu
Sence kaça kadar sürer kral sabah 9a kadar sürer mi
-
Dahada genişleyecektir batıya doğru. Ama şunuda söylemeden geçemeyecem, Sivas muazzam kar alıyor be
O zaman sabah 20 cm loading gel de uyu
-
Hocam bu kütle ile bile bu kadar kar yağıyor ise Sivas ta ne oluyordur :D
Oranın geldiğini düşün ah ah bugün büyük balık kaçtı neyse geceyi düşünelim
-
Tokatli6060 Berkayucurum60 Sneijder10 sivastan tokata doğru kütle girişi var
-
Tokat'tan gol haberini veriyorum. Burası Tokat'in kent meydanı Cumhuriyet Meydanı ve her yer bembeyaz mahalle araları ise sabahki karin üstüne yağıyor. Burası ana cadde. Sıcaklık -6 Sivastaki kütlenin ucu gözüktü sadece maşallah diyin dostlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İnş kardeşim beklentilerinizi görüyom boşa gitmez yağar inş gol olunca haber verin kardeşim
Aslında gol oldu olacak ama VARa takıldı. Pozisyon inceleniyor pozisyondan önce sistemin küçülme ve çizgi haline gelip orduyu etkileme ihtimali var. VAR inceleyip kararı verecek