İnş tokat kar alır arkadaşlar
Sağ olasın kardeşim beklemedeyiz. Bu arada samsundan dek parçalarına benzer şeyler yola çıktı tasovayi vurdu buraya doğru gelebilir. Sivastaki kütle ise geniş olduğundan bize uğrar gibi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİnş tokat kar alır arkadaşlar
Sağ olasın kardeşim beklemedeyiz. Bu arada samsundan dek parçalarına benzer şeyler yola çıktı tasovayi vurdu buraya doğru gelebilir. Sivastaki kütle ise geniş olduğundan bize uğrar gibi
Tokat - Amasya arasında fena tosladılar hocam. Özellikle Merzifon - Amasya arasını tutturamadı.
Sneijder10 şu kütle gelsin tokatta tutacak. E 4 saate O kütle 20 cm yapar
İCON gece 3 - 4 gibi hazır olun demiş. Bu sefer yanılmasa bari..
Geceler haram oldu uykular yalan.oldu
Sneijder10 Tokatli6060 ne diyorsunuz gol olacak mı? Berkayucurum60 ve ben dua ediyoruz
Gelecek gibi duruyor hocam bulutlar alçaldı baya evlerin çatısı zor görünüyor
Inşallah kardeşim be
O kütlenin hafifi bile neler yaptı bir de bizim üstümüze gelirse süper olur ama beni korkutan almus tarafindan gitmesi sanki batilamiyor ve inceliyor
Şu an zayıf kütle ile bile iyi kar yağıyor
O kuvvetli kütle gelirse ben bu sistemden tatmin olurum
Şu sivastaki kütle 2 gibi gelse manyak olur be
Tokatli6060 Berkayucurum60 Sneijder10 yoksa bu sivasta takıldı kaldi mi tokata gelmiyor bir türlü
Berkayucurum60 Sneijder10 Halitaydemir radar git gide yeşilleniyorThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Çok az kaldı ha gayret bi gelsin güzel vuracak gibi bekliyoruz. 16si dediler olmadı. Akşamı bekleyin dediler olmadı geceyi bekleyin dediler bekliyoruz
Tokatli6060 Sneijder10 Berkayucurum60 hareketlenme var bulutlar turunculasiyor. Ben diyorum bu iş gece 3e kalmaz. Cümbüş 2 saate başlar
UTC abi saat bizden 3 saat geriler 2 si gibi gelirse sabaha 20 cm
Bu gece de uyku yok
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ECMWF VE GFS GECE 3Ü BEKLEYİN DİYOR
Gece 12 demiyor mu üstte 00.00 yazıyor kral
Hocam Tokat için kuvvetli bir yağış ihtimali var mı ?