modeller bizi taklaya getirdi rezil oldum arayan arayana hani 40 cm kar diyor millet Tokatli6060 Berkayucurum60 10 cm üzerini göremedik
Halitaydemir tarafından yazılan gönderiler
-
-
Amasyaya selamlar. Bu sistemin sampiyonu tokat olacaktı şampuan oldu hayırlı olsun. Yağış var ama tutmuyor. 3 cm kar var. Güçlü yağış yok. Modeller yanıltır
-
Tokat olarak umudumu yitirdim Tokatli6060 Berkayucurum60
-
Kütleyle karışık dek vuruyor şuan
Kral ilerleyen zamanlarda ne olur?
-
Radar iyi oldu bak işte şimdi guclensin
-
Güzel oldu kuvvetlenirse daha da güzel oalcka
Samsundan kopup gelen parçaya dikkat! Güneyden gelenler güçlenmesi lazim onu da halledersek keyif bizim
-
Tokatli6060 Berkayucurum60 radarı yorumlar misinz sizce nasıl bence güzel olmaya başladı tek şey kuvvetlenmesi
-
Tokatli6060 Berkayucurum60 Mgm 18den gece 3e kadar yoğun kar gösterdi. Radar toplandı sanki samsundan da bir şeyler geliyor. Güneyden de geliyor bakalim
-
Berkayucurum60 Halitaydemir radar hareketlenmeye başladı bu arada samsundaki dek erbaaya kadar inmiş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok güçsüz çok
-
Kestane çıkacak bu tokat ne dersiniz Tokatli6060 Berkayucurum60
-
haydi radar yap şovunu gelsin güneyden kuvvetli yağış olsun 40 cm haydi oğlum be
-
Nasıl sence bana hafif yağış bırakacak gibi geldi ama arkası iyi en azından hatay tarafi ile birleşip bize gelse süper olacak
-
Tokatli6060 Berkayucurum60 Bu modellerin bize en az 40 cm borcu var yok öyle umitlendirip kestaneye çevirmek. Şu radarlar saglamlasmali
-
Mgm Ordu - Giresun uyarısını kaldırdı
Bu ne demek oluyor gol mu olacak ne olur be
-
Hocam bize kar yağdı baya ama beklediğimizden oldukça az yağdı ben en az 20 cm bekliyordum ama en fazla 10 cm kar var dışarda
O bile yok gfs ecm hayal satti