Tokatli6060 bize gelecek olan kütlenin gücü aşırı azaldi
Halitaydemir tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arkası böyle
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güçlü tarafi hatay tarafına kaçmış durumda ordan orduya felan gidecek herhalde az önce attığınla bir değil. Yine mi kestane olacak
-
Türkiye radarına bakarsanız hataydan orduya tren var tren. Mgm de uyarı verdi. Ordu Giresun hazır ol sağlam cephe geliyor.
Hocam tokat ne olur
-
Gelişerek geliyor cephe zaten
haydi bakalim saat 14.30 gelir
-
rainviewer
onun arkası var mi o kesin bize gelecek de arkası sağlam olmali
-
Hocam isyan etmeye gerek yok bence bekleyelim hem halen daha devam eden yağış bence zayıf sayılmaz. İlerleyen saatlerde artabilir belki
Güneş açtı ama bakacağız. Ben fos çıktığımızi düşünüyorum. Güneyden gelen yağışlar hızlıca giresun tarafına uçacak
-
Sistem karadeniz sistemi denildi en az etkilenen karadeniz. Tokat 50 cm denildi 5 cm şu an. Hava yükseldi bir de güneş açtı açacak. Ben bu modellerden bir şey anlamadım. Yoğun kar deniliyor ufak bir emare yok. Radar çok sıkıntılı ayrica
-
Samsun DEKlere başlıyor. Cephe Ordu Giresuna doğru kayacak kar yoğunlaşır. Geceye doğru da DEKler vuracak. Asıl o zaman sağlam birikinti yapar. DEKler inanılmaz güçlü olabilir. Potansiyel.
Tokat ne olur hocam şuan 6 cm
-
Kütleler yukarı çıkmaya başladı doğuya gidiyordu
Bu iyi bir şey mi
-
Tokat şu yağışı gece boyunca ve 16si gün boyu alsaydı keşke bu yağış duracak gibi geliyor
-
Ne umuyorduk ne bulduk. Radar hızlıca doğu karadenize gidiyor. Ordu, giresun rahat yarim metre kar alır. Benim üzüntüm gfs 45 cm diyordu ecmwf 45 cm diyordu icon gem 50 cm diyordu. Dışarda 5 cm kar var. Radar boş yağış boş tek iyi nokta sıcaklık. O da 12 gibi kestane olur
-
CAN Hocam eren kısmet soru cevap bölümünü kapatmışsın. Buradan size bir soru soracağım. Tokata gelen radarın arkası boş. O yeşil kütleler 5 dakikada gidiyor. Ilerleyen saatlerde ne bekliyorsunuz tokat adına? Şu an 3 4 cm birikme var
-
Hocam ümidimi kesmedim ben yağış artacak bence
Radar boş nereden gelecek sence
-
Tokat olarak fos çıktık Tokatli6060 Berkayucurum60 değil 50 cm 10 cm bile kar yok hava utanmasa güneş açacak ama sistem allahtan yurdu terk etmedi
-
Maalesef hocam -3 de karlar yağmur gibi sanki
Ben böyle olacağını biliyordum. Illaki yağar ama 20 cm değil 10 cm anca. Tokat adına üzgünüm. Tokat kestane cikti