bu sistemi de karı da begenmedim. Dışarda 2 cm kar var. Yağış neredeyse yok Tokat konum
Halitaydemir tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aksaray civarındaki kütleler de amasya civarından geçip karadenizden çıkacak. Bir şekilde bu yağış yaşanacak demek ki.. Ben zor görüyorum şu görüntüde
-
Radar aşırı karman çorman. Tokat yoğun kar yağışlı diyor tamam bu bir tahmin. Fakat bu yağış nereden gelecek? Batıdan gelecekse o direkt zaten Karadenize gidiyor kuzeydoğulu ilerliyor. Güneyden gelse parca parça kırıntı. Konya ankara tarafindan gelenler kastamonu sinop samsundan yukarı kaçıyor. Radar batıdaki yağışları dogulatsa anlarım ki batıdan geliyor. Tam tersi ordaki yağışlar karadenize kaçıyor
-
beni tek mutlu eden yağış yokken sıcaklığın düşmesi oldu. En azından ilk yağış kar olacak ve öyle devam edecek yeter ki o sistem tokata çöksün çok bekledik kaldı bana göre 3 saat
-
Saat 1 oldu herhangi bir oluşum yok. Radar bana diyor ki 4ten önce bir şey bekleme. Gelirsede sağanak gelir tam sistemin tokata çökmesi 4ü bulur. Çok geç girdi.
-
siklon oluştumu rahat ol
Nasıl gidiyor kral kaç gibi siklon oluşur
-
siklon oluşmadı abi dur daha
Valla şu an amasya yoğun burayı bekliyorum radar tek korkum güneyden parca parça geliyor
-
Samsunda eğer gece 3 ile öğle 3 arası bir şeyler olmazsa yazık olacak rakım sistemi olarak kalacak şuan kısa vade modelleri yağış konusunda gece 3ten itibaren çok yoğun yağış öngörüyor umarım gerçekleşir
Hocam tokatta da hicbir şey yok? Gelir mi moraller bozuk
-
Ben beklentimi düşürdüm çok da fazla bir şey beklemiyorum. Radar parca parça. Çok yoğun kar olsa da saatlik yağar. Tokat yine fos çıktı
-
kar başlamış tavan beyazlamış bile haberim yok :D
Bize bu az gelir kral radar ne zaman düzelir acaba
-
Hocam bence en az 20 cm yağar en azından beklentim bu yönde altında olursa üzülürüm açıkçası çok kuvvetli bir sistem inşallah ilereyen saatlerde cephe tam olarak girer ve yağış artar
Ben valla çok şey bekliyorum olur da 20 cm.bile gelse moralim bozulur en az 30a hazırladım kendmi. Fakat radar çok çok kötü parca parça. Bu yoğun yağar ama kısa surer
-
Kar yağışı hafiften başladı
sen nerdesin
-
Ben bu radardan bi halt anlamadım. Bu radar mi 40 cm kar bırakacak. Çok az ve parca parca o da gelmiyor bile
-
Batılı geldi çok daha iyi daha çok gömer
Bi başlasa artık ya. Nasıl batılı geliyo kral? Ankara tarafından mi yoksa kastamonu tarafından mi?
-
Saat 23.10 çok az kaldı 1 saate gelecek Tokatli6060