Rumelili tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Eğer sistem tutarsa Kıyı Ege, Trakya, Marmara etkilenecektir..
-
22 EKİM'DE YAĞIŞ İHTİMALİ YÜKSEK..
-
-
-
Erken konuşmak zor kardeşim.. Sabrın sonu selamettir.. Az daha dişini sık @93 harbi
-
Kasım çok önemli.. Kendini belli ediyor Kasım'da kışın kronolojik süreci..
-
Kasımın 2 sine kadar bişey söylemek zor
Aynen..
-
arkadaslar sizce bu yil canakkaleye iyi kar yagar mi biliyorum biraz erken ama ilk kar ne zaman duser
Eğer ki Balkanlar'dan gelirse yağar.. Ama Kırım+Rusya üzerinden gelirse az yağar. Ama kardeşim inşallah ve tahminlere göre kar yapacaktır doya doya @Ahmet
-
İstanbul şu an ve 2 günlük diyagram (zemin basıncı, 2m sıcaklık), valla söyleyim Trakya güzel yağış alacak..
-
-
7 Ekim civarı Ardahan, Kars gibi yerlerin tepelerine kar yağma ihtimali var akşamleyin.. Şehir merkezlerine de karla karışık yağmur yağma ihtimali var..
-
-
Eline sağlık @Meteorolog
abim
@HavaBey abim vallah o deliklerden ırma, Jose, Katia gelir Allah etmeye :rofl:Aynen öyle dayım):Fakat sözlerim tekrar yanlış anlaşılmaması için tekrar edeyim ben):Meteoroloji uzun vadeli tahminleri tutarı %49 çünkü örnek vereyim dostlar:
Geçen sene malumunuz Balkanlar üzerinden gelen ekstrem soğuk hava dalgası bütün Marmara Bölgesi'ni etki altına aldı bazı yerlerde hem soğukluk hem de kar kalınlığı rekoru kırdı..Mesela İstanbul,Edirne...Google amcaya yazarsanız eğer şu ifadeyi "2016-2017 kışı Nasıl geçecek"yazarsanız haberler tarafında Meteoroloji Başkan İsmail Güneş bu kışın anormal geçmeyeceğini veyahut mevsim normalleri üzeri geçeceğini ifade etti..(OCAK DA DAHİL)(ŞUBAT MEVSİM NORMALİ ÜZERİNDEYDİ) Ocak için konuşuyorum şu anda dostlar yani METEOROLOJİ daha içsel yönde veyahut kendi yöntemleriyle de değil de biraz dünya meteoroloji örgütlerinin de raporlarını ele alıp kaynak yapması hem bizimki hem de o örgütlerinin verilerini toplayıp karma yapması lazım hem biz yazarlar ve de meraklı vatandaşlarımız ona göre dikkate alsın):Niyetim kötü değil sadece sektörel eksiğin bu yöntemle giderilmesini isterim.Valla dayım o delikler aynen kasırgalar da getirir Allah etmeye..Vesselâm