Affedersiniz delilerine) :
Rumelili tarafından yazılan gönderiler
-
-
Meteoroloji Bey konuştu.. Konuştuysa akan sular durur.. Geçen ay TÜRKİYE İÇİN MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE GEÇECEĞİ SÖYLERKEN, herhalde bizim gibi hava deliklerine karşı insafa gelmiş durumda.. MERAK ETMEYİN BU DA GELİR, BU DA GEÇER.. Türküden gireyim dedim (Ne ağlarsın zülfü siyahım)
-
Ben Giresunluyum şahsen) :Gel size de yerimiz var yayla çok, kar çok, soğuk çok) :
-
Ardahan'daki göçerler (yaylak-kışlak) diyorlar zaten "bu sene kış erken geldi, şimdiden nasıl ısınacağız derdine düştük" diyorlarsa 4 aydan evvel kar hazretleri topraklarımıza teşrif ederler) :
-
Size bir sual soracaktım abilerim?Sibirya Bölgesi'nin 2016 verilerine baktım genellikle 19 derece iken, 2017 verileri 15 16 derece gözüküyor Eylül verileri.. Sizce bu sene fazla fazla ekstrem soğuk dalgası gelmez mi?
-
BU SENE BENİM TAHMİNİM EL NİNO BAKIMINDAN YAĞIŞ SIKINTIMIZ OLMAYACAK KUTUP SOĞUKLARI ORTA ENLEMLERE DOĞRU İNDİĞİ SÜRECE TÜRKİYE KARA BOĞULUR İNŞALLAH DA TAHMİNLERİMİZ TUTAR VE AVRUPALI BİLİM ADAMLARI DA BÖYLE ÖNGÖRÜYOR.
Bu tür olaylar yüzyılda olur.. İklim Değişikliği'nin kanıtı..
-
Bu sene farklı senaryolar var akşama doğru veya bugün bitmeden güzel tahminlerimiz var
İnşallah Sinan Abi..
-
İnşallah ta... Sibiryalı abim o son gösterdiğin modelde Türkiye tarafları kaç derece gözükmüyor da?? :D:!: