The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hocam profilde bulunan rakım evimin bulunduğu Aksaray rakımı ancak şuan sınavlarımı vermek üzere Tekirdağ'da bulunuyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hocam profilde bulunan rakım evimin bulunduğu Aksaray rakımı ancak şuan sınavlarımı vermek üzere Tekirdağ'da bulunuyorum
Arkadaşlar Tekirdağ'da durumlar neler varmı kar yağışı hava 3 derece şuan
Castiello68 hoş geldin reis
Hoşbulduk agam
Hoşgeldin abim.Bizlerde sizleri seviyoruz..
Masaallah doktor olacağız desene sen şuna 👏
Başarılar
Hocam inşallah ya çok zorlanıyorum bütlere kaldım Tekirdağ soğuk bi bakayım dedim birde ne göreyim unutlmamışım. 🙏
Castiello68 ustam yok ama esprili mesajlarından iki adet aldım geldim arşivden
Bunlarda 2021 den Şubat ayından
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hocammm. Çok duygulandım unutulmamak akıllarda güzel kalmak beni mutlu etti. Üniversite ile uğraşıyorum tıp bölümü okumak zor. Çok teşekkür ediyorum sizleri çok seviyorum
Bu arada beni unutmayan hala hatırlayan arkadaşlarım olmuş onlarada çok teşekkür ediyorum beni değerli hissettirdiler. Üniversite okuduğum için boş vakit bulamıyorum (tıp) ara tatil gibi az bir zamanım oldu bende hemen eve kaçtım bu sayede sizlerleyim
Sevgili şehirdaşlarım Arnavutköy maalesef beklentimin çok çok altında kaldı sabahtan beri kar yağıyor ama tutuyor mu derseniz çok az gece yağacak mı ? Emin değilim. Sonuç olarak beklentiye girmeyin aman ha üzülmeyin
Arnavutköy taraflarında gök gürültüsü yaşıyoruz üst üste
Bu sistemin şampiyonu istanbul'da Arnavutköyümüz olacaktır büyük ihtimalle. Kar sevenleri bi ikramına beklerim :D
Tekirdağ merkez olarak kar yağışı alma ihtimalimiz nedir ?
Arnavutköy olarak tahminlerde tam sınırda kalıyoruz. Sırf bu sistem için eve geldim...
Trakya'da internet icat edilmedi sanırım çok sessiz konu :D
Tekirdağ'da üniversite okumak bir kar sever için işkence... Çaresizce olanları izliyoruz..
Attığım kar haritaları gfs için 15 günlük haritalardır. Benimle bu heyecana ortak olan her üyemize çok teşekkür ediyorum. Sabah 6 da kalkıp finale gitmek zorunda olmasam 300 lü saatleri görürdük ancak nasip değilmiş. Hoşçakalın bol karlı günlere..
Vade çok da uzun değil. Hepimiz sallıyoruz gfs ye. Sonuçta bunları bize sunan bilim insanları. Bilimsel veri olmadan yapamazlar dolayısıyla. YA BÖYLE GELİRSE?
GFS bu sene çok istikrarsız sabah bambaşka birşey verme ihtimali çok yüksek o yüzden heves etmeden takip etmekte fayda var.