Hayırlı geceler herkese
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
ben kozluda olsam cumartesi isterdim. esenkoy kampusu yazinca sakarya cikti. rakim kacti hocam ?
nasip olur İnşaallah...
Hocam Sakarya'daki sanırım Esentepe Kampüsü. Rakıma gelince rakım 290 civarında yanılmıyorsam geçen sene de bu vakitlerde görmüştük bakalım merkezde sulu kardan öteye geçmez belki ama50 60 rakim farkını Zonguldak açısından net şekilde bu tarz sistemlerde gördüğüm için kampüs hattında görebilirim diye düşünüyorum yine değişim olmazsa bakalım ayrıca Esenköy üniversitenin bulunduğu Kozlu ilçesinin mahallesi/ köyü diyebilirim kampüsün adı da İbn-i Sina kampüsü.
-
Nasipse Pazartesi günü Zonguldak Kozlu Esenköy Kampusde rakım etkisi ile sezonun ilk kar tanelerini gorucez gibi görünüyor bakalım neler olacak
-
2 gündür aya göre oldukça soğuk sabahlar geçiyor bugün Zonguldak Kozlu- Esenköy tarafı hissedilen 2 dereceydi erken saatlerde
-
Şu sıralar hastalık havası kol geziyor dikkat etmek lazım
-
Hayırlı geceler herkese vizelere tam gaz hazırlanmaya devam
-
Eline sağlık hocam
-
Hayırlı aksamlar arkadaşlar vizeler başladığı için yine bir süre buralarda olamayacağız İnşallah vizelerden sonra sistem takipleri başlasın sezon açılsın
-
Soğuk Bir Zonguldak sabahından günaydın güzel bir gün olsun tüm forumdaslara.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Selamünaleyküm, herkese hayırlı geceler , kış yaklaşıyor, uzun bir aradan sonra aranıza katılıp forumda okumak yazmak çok iyi geliyor iyiki varsınız
Aleykümselam sanada hayırlı geceler hocam, sende iyiki varsın.
-
Özlemiştik. Gelsin, bekliyoruz.
-
Zonguldak sahilden bildiriyorum gayet güzel sahil havası var kötü havalar öncesi güzel gidiyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu kış erken başlayacak sanki Aralık başından itibaren sistemleri görmeye başlarız bence
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Yarın için Zonguldakta üniversiteler ve okullar 1 günlüğüne tatil edildi