Hayırlı aksamlar arkadaşlar vizeler başladığı için yine bir süre buralarda olamayacağız İnşallah vizelerden sonra sistem takipleri başlasın sezon açılsın
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Soğuk Bir Zonguldak sabahından günaydın güzel bir gün olsun tüm forumdaslara.IMG_20241018_094238.jpg
-
Selamünaleyküm, herkese hayırlı geceler , kış yaklaşıyor, uzun bir aradan sonra aranıza katılıp forumda okumak yazmak çok iyi geliyor iyiki varsınız
Aleykümselam sanada hayırlı geceler hocam, sende iyiki varsın.
-
Özlemiştik. Gelsin, bekliyoruz.
-
Zonguldak sahilden bildiriyorum gayet güzel sahil havası var kötü havalar öncesi güzel gidiyorIMG_20241014_171648.jpgIMG_20241014_161028.jpg
-
Bu kış erken başlayacak sanki Aralık başından itibaren sistemleri görmeye başlarız bence
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Yarın için Zonguldakta üniversiteler ve okullar 1 günlüğüne tatil edildi
-
Zonguldak Sahil'i yılanlar bastıKent Lokantası önünü yılarlar bastı, görenler panik yaşadı.www.yeniadimgazetesi.com
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Zonguldak Köksal Toptan İlkokulu'nu su bastı!Zonguldak'ta etkili olan sağanak yağış nedeniyle Köksal Toptan İlkokulu sular altında kaldı.www.kanalbzonguldak.com.trZonguldak Adliye yolunda rögar kapakları taştı…Zonguldak’ta etkili olan kuvvetli sağanak yağış Zonguldak Adliye yolundaki rögar kapakları taştı.www.tempogazetesi.com
-
Asma deresi ne durumda acaba hiç bir yerde bişey göremedim
Bende rastlamadım
-
Hissedilen sıcaklık 9 derece rüzgar hamleleri üşütüyor
-
Şu radar karlı sistemde olacaktı zngppi3.jpg
-
Gece saatlerinde ecmwf bartın hattına çok sağlam yağış vermiş