87 Kışı bizde nasıldı Zonguldakli67 Metrelik olmuş muyduk
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
2022 marta benzettim bunu
-
Odamdan bildiriyorum Sıcaklık 23.8 derece %64 nem oranı
-
Modeller cok tatsız cok buruk bir sezon gecti su ana kadar
-
Zonguldak'a bahar geldiHava sıcaklığı 20 dereceye yaklaşınca vatandaşlar Park ve bahçelere akın etti.www.yeniadimgazetesi.com
YEREL MEDYADAN HABERLER ZONGULDAK
-
O değilde sosyal medyada bir giriyorum hep ölüm haberi hep bir olumsuz haber iş çığırından da çıktı yani dünya her geçen gün hayvanlaşacak demişti bir alim vallahi de gerçekleşiyor dedikleri
-
kutu içeriği 1 de diğerleri dediğinden fazla😭
Hocam Cinko L-Karnosin de kullanmanı öneririm bunlardan sonra sporcusun sanıyorum ki faydasını görürsün
-
Birde karbonat zayıflatıyormus
-
İngiliz karbonatı kullanmaya başladım 1 su bardağı suya aç karna 1 kaşığı koyup karıştırıyorum betain hcl tabletiyle yemekten önce iciyorum bariz şekilde reflü de azalma var bogazda takılma olmuyor ayrıca internetten elma sirkesi aldım sabah ac karna yemekten önce icmeyi öneriyorlar bakalım insallah tamamen gecer yemekten 2 saat sonra maden suyu alışkanlığı da edindim sağlık için lazım bunlar her şey den önce
-
Bu arada 6 Şubat malum bşr kere daha kaybettiklerimizi rahmet ile anıyoruz Rabbim böyle felaketleri birdaha milletimize yaşatmasın inşallah
-
Solgar digestive sşndirim tableti aldım bende Solgar güzel marka ya
-
3 mg bile bu kadar etki ediyor mu ya harbiden baya baya uykum geldi uykum gelmez bu saatlerde normalde
-
Melatonin takviyesine başladım da gündüz içmemek lazım şimdiden uykum geldi yahu en iyisi uykudan önce almak bunu ben mide icin almıştım
-
Karabük geliyor bekle bizi 2.Lig
-
TRT Keşke 3.lig 2.lig maçlarını da yayın hakkını alsa