Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Otobüste bile kar kış konusulur hale geldi tepelerde kar varken merkezde neden yok diye konusuluyor gacada 1 metre kar varken merkez bomboş bunlar konusuluyor kar hasreti cekiyor herkes Zonguldakta
-
2 bütten de geçtik görev tamam sırada 3. var nasipse yarından sonra final
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
En sevdiğim fon müziği
-
Kontrol efsane cıkmıs öyle gelse tavız 30 cm cepte
-
Tabi önce sistem almamız lazım o tarihte ufukta göründü 7 Şubat gibi gibi
-
Zonguldakli67 Gokhan6167 bizde Batı karadeniz Zonguldak temsilcileri olarak bir ara merkezde buluşalım sistem günü yayın açalım ne dersiniz
-
Birde o sütü cekecek yulaf 10-15 dk bekleyecek
-
Valla size anlatırken canım cekti sıcak sütle ne güzel gidiyor bir de süt gaz yapar o yüzden laktozsuz süt ya da az yağlı süt tercih edebilirsiniz efenim
-
Ama dedigimle yaparsanız bence 10 numara oluyor kuru üzüm kuru erik de koyabilirsiniz isteğe bağlı yine zerdeçal ve tarçın da ekleyin
-
Yoo gaayet lezzetli oluyor
Zevkler ve renkler tartışmasızdır der konuyu kapatırım
-
spor yaparken haşlanmış sade yiyordum yiynce zaten içime oturuyodu mubarek
En kötü bal koyuyorum hocam ben bazıları sıcak su ile bekletip yiyormuş nasıl yiyorlar hayret ediyorum sizde bordo berelisiniz ozaman
-
Et fazla yemiyorum yağ yok vücütta belki ondanda olabilir bu el üşümesi bende önceden olmazdı bilmiyorum
-
iyimiş denemek lazım 🫡
Son zamanlarda el üşümesi çok çekiyorum geçen özellikle esenköyde sabahın köründe sınava gittim işte kampüse -6 dereceydi hissedilen -11 yazıyordu yine üşüme olmadı bu karışımı yedim birde muz koy yanına 10 numara gün boyu açlık çekmiyorsun
-
Sade yiyen bordo berelidir net .