Sahutt Eline sağlık güzel bir güncelleme oldu
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Model sonu daha bu iş bitmedi diyor dahasına da açık olun diyor
-
hosbulduk hocam 3 senedir adam gibi sistem gelmeyince benim de tadim tuzum yoktu dogal olarak. is guc falan derken yogundum bir de
Biz de eskisi kadar fırsat bulamıyoruz foruma girmeye. Eğitim üniversite derken, onun dışında 2-3 yıldır sistemler açısından kesat geçti seninde söylediğin ettiğin gibi, öyle olunca doğal olarak karsızlık sendromu genel olarak tavan yaptı ama şimdi önümüzde bir sistem şekilleniyor hala bakalım neler olacak.
-
CAN Bayadır ortalıklarda yoktun hocam hoş geldin
-
GFS bize ters şuan 850 sıcaklıkları yetersiz öğle cıktısına göre izobarlar iyi olsa da bu yağışı yağmur olarak almak istemeyiz ECMWF, GEM, UKMO Karadeniz özelinde daha iyi şuan
-
Soğuk çekirdekte güç kaybı var
-
Semih Ö. Yavaştan hazırlıklarımızı yapalım beyaz güzellik geliyor çünkü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hazırız bırak gelsin daa
-
Çok yüksek ihtimal ecmwf geme yakın bir çıktı verecek bu akşam fikrimce
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İtalyaya yolladı resmen gece çıktısında
-
Bi akşama bak bi geceye bak kırptı yine sogukların alanını
-
500 hpa -38 39 larda neredeyse
-
Geliyor inşallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu sezonu şu yoğunlukta bir kar yağmadan kapatmak istemiyoruz inanıyoruz inşallah kavuşacağız. En yoğun gördüğüm kar yağışıydı videonun kapandığını fark etmemiştim telefon ıslandıgı için otomatik kapanmıstı. Ancak bunu paylaşabilmiştim.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Snow Hound gem gibi gelsin Zonguldağın esamesi kaybolur haritadan