Sabah akşam mı kullanayım yatmadan önce sürmem yeterli mi
Sabah ve akşam yatmadan sürebilirsin istersen öğlen de sürebilirsin günde 2-3 kez süreceksin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSabah akşam mı kullanayım yatmadan önce sürmem yeterli mi
Sabah ve akşam yatmadan sürebilirsin istersen öğlen de sürebilirsin günde 2-3 kez süreceksin
Semih Ö. 👍
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Düzenli kullan yararını göreceksin dermatolojiye bende gittim gecen yıl bu kremi ve fito kremi önerdi neutrogena da kullanabilirsin dedigim gibi
Ellerimde hep bu şekilde aylardır deterjan tahrişi kaynaklı yara oluşumu var bu nasıl geçer bilen var mı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Şunu kullanmanı şiddetle öneririm birde fito krem var neutrogina el bakım kremleri de işini görür
Şu sıralar boza-leblebi çok tüketiyorum birde kefir vazgeçilmezlerim oldu özellikle boza her markette bulmak kolay olmuyor ya da her yerde bulunmuyor gerçekten tadı da güzel tavsiye ederim bağışıklık ve sindirim icin iyi bir lif kaynağı bir de yulaf vazgeeçilmezim
Efsane bir kare daha 2022 Mart 19 ZONGULDAK
Bakalım kutudan kırmızılar mı maviler mi çıkacak
Uzun süredir model paylaşımı yapmıyordum malum okul ders sınav final derken hepsi bitti yarıyıla girdik yarın inşallah herhangi bir güncellemeye talibim
3 yıl önce bugün gömülmüştük facebook hatırlattı saolsun
Sıkıldım sınav saatini beklemekten agac oldum son sınav bugün hayırlısıyla
Kampüste kütüphane de model takibi severiz
Vay anasını sistem fiyatları ne olmus sadece ekran kartı 25 k ben 2019 da vatan PC den 2060 i59600k islemcili sistemi monitör dahil 9000 e topladım ekipmanlarda dahil
Ana fikir aynı hep
Abi hiç fark yokki arada
Azor aradan kafayı sokabilecek mi bakalım zor ama iner mi bakalım