2016 yılbaşı sistemi gibi sistem gelse efsane olur Zonguldak on doğudan farkı yoktu o sistemde Teyzemler in orda kar 3 hafta abartısız yerden kalkmadı bazı mahallelerde 2 hafta sular kesikti küreme araccları bile girememişti
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
24 Ocak 2022 gelsin konumumda 80 cm kar vardı 😂
Valla o fena sistemdi 0 rakımda bile 60 cm kar vardı en az
-
Bu sene Şubattan beklentim 2015 Şubat benzeri bir sistem ve 2015 Ocaktaki gibi bir sistem alabilirsek ne ala birde 2012 deki gibi bir sistem de olabilir beklentim o yönde kendimce
-
Bölgenin milli sistem tarihi 22 Ocak gibi görüntüler var ama bakalım neler olacak bizi de güldürecek bence o tarihte sistem olursa severiz o tarihleri
-
Zonguldak Kozlu merkezinden 5 km uzakta bir belde zonguldağa 7 km uzaklıkta desen merkez güneşliyken orda sisle tipi olduguna şahit olduk belde olmasına rağmen internet altyapısı falan gelişmiş bir konum 1000 mbps fiber internet var beldede
-
Abi Esenköy gibi 300-400 rakımda yaşıyacaksın kafa sistemlerde rahat olacak rakım olarak da ideal denizi de görüyor 10 numara konum kışseverler icin 4 mevsimi de yaşıyor
-
Arada rüzgar hızını arttırıyor rüzgar eşliğinde yağıyor kar kapanış güzel olacak gibi bi kütle yakaldık
-
Yarın sabah sağlam soğuk gözüküyor yine aynı sekilde havanın acık olacagını düsünürsek gizli buzlanma da olabilir
-
Aslında yarın sabaha kadar yağış için şartlar uygun gözüküyor ecmwf de yağsa yağar mı yağar yani
-
Açıkcası sabah oluşan örtü beni şaşırttı yalan yok gece sabaha dogru iyi calısmıs denizler kısa sürede iyi yağmış bile son dakika golüyle kurtardı Zonguldak sistemi benim gözümde özellikle Esenköyde beklentiler dogrultusunda örtü vardı
-
Sabah - 3 derece gösteriyordu. Hissedilen de - 7 diyordu mgm. Benim dışarıdaki termometre - 4.2 gösteriyordu
Esenköy 300 rakımdan bahsediyorum abi valla -10 vardı abartısız normal sıcaklık da -5 belki -6 bile olabilirdi
-
Hissedilen -10 gibiydi böyle soğuk yoktu ya
-
Yağan kar tutuyordu sabah 8 gibi
-
Ne soğuktu sabah yav Esenköy -4 -5 rahat vardı bence
-
Zonguldak Esenköy 300 rakım