Sıvı besleniyorum yutkunma acayip zor geliyor böyle
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tek sıkıntı boğazında küçük dilin oldıgu yerde agız yaraları ve aftlar cıktı ve cok acı veriyor ameliyatan sonra normalmiş kwnacort diye bir krem sürüyorum donduruyor
-
Rahat nefese bugün kavuşmuş bulunuyorum yaptıracak arkadaşlar cekinenler varsa yaptırmalı bence önceki burnuma göre yüzde 60 daha acıldıgını net söyleyebilirim cok memnunum ilk günden
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu sezon şöyle bi yılbaşı sistemi olsa efsane olurdu 2016 tarzı
-
Şaşırdım şuan baya şişlikler indi sadece 3.günde kişiden kişiye değişiyor ama ağrı sızı da hic olmadı nerdeyse
-
Geçmiş olsun hocam
Cok sagolun hocam
-
Yüzüm 3.günde şişti baya
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. BEFORE-AFTER
-
Geçmiş olsun Semih Ö. 3 hafta önce bende oldum tampon çıkana kadar sıkıntı oluyor çıktıktan sonra rahatlıyorsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Buda bendeki değişim
Evet hocam önümüzdeki Cuma günü nasipse inşallah çıkarılacak
-
Semih Ö. geçmiş olsun,şimdi nasılsınız iyisiniz inşallah.
İyiyim sağolasın hocam biraz şişmeler başladı krem sürüyoruz antiboyiklere başladık hayırlısı bakalım
-
Sağ olun abiler kardeşler forumdaşlar
-
Çok geçmiş olsun Semih Ö.
Sağolasın reis
-
Sabaha karşı sis ve yağmur vardı dün gece yağış şiddetliydi yine
-
Dün hastanenin orada aşırı rüzgar vardı camları titreten tarzda uğultular geliyordu dışarıdan
-
geçmiş olsun Semih Ö.
Sağol abim