Elinde kumandayla uyuyakalmışsın kral, geçmiş olsun Semih Ö. 🫡
Aynen az televizyona bakıyordum elimde kalmış kanal açık kalmış babam fark etmeden çekmiş uyuyakalırken çok sağol bu arada dileklerin icin reis
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturElinde kumandayla uyuyakalmışsın kral, geçmiş olsun Semih Ö. 🫡
Aynen az televizyona bakıyordum elimde kalmış kanal açık kalmış babam fark etmeden çekmiş uyuyakalırken çok sağol bu arada dileklerin icin reis
Dün ameliyata saat 2 de girdim uzamış 6 da çıktım doktor baya güzel oldugunu söyledi kemik çıkarmışlar baya kötüymüş burnum oradaki asistan doktorlar falan baya güzel olmuş dedi doktor atacak paylaşırım bence cokta çekinmeye gerek yok olacak arkadaşlar icin evet ilk günü biraz zor gecirebiliyorlar ama sonrası sanırım kolay oluyor simdilik bende öyle ilac verdiler hayırlısı 7 gün sonra tampon alınacak Biraz boğaz ağrısı var şuan normal dediler yutkunurken de acıyor biraz Fotolarda ameliyattan hemen sonrası baya yorgundum uyuyakalmışım WhatsApp Görsel 2023-12-09 saat 11.20.03_68066124.jpg
Cuma günü sabah 7 deymiş ameliyatım baya erken bu kadar erken beklemiyordum saat olarak
Sağ olun abiler kardeşler
Geçmiş olsun hocam Allah kazasız belasız atlatmayı nasip eylesin.
Sağolun hocam Allah razı olsun
Haftaya üniversite hastanesinde burun kemik egriliği deviasyon estetik burun eti konka düzeltmesi ameliyatı olacağım bir süre olamayabilirim buralarda daha önce olan varsa tavsiyelerini memnuniyet ile almak isterim
Bu cıktıda olmayacak gibi sanki
Çok iyi görüntü vallahi Aralığa göre
Rüzgarlı günler de bu kadar yaşanmazdı bu sene bi farklı trend var
Zonguldak'ta daha önce Kasımda kar hatırlamıyorum ben küçükken yağmıştır da ayrı konu 27 Kasım bir kenara not düşülür bence
Bu sezon kasımda oldugumuzu hatırladık sonunda
Dün güzel bir kış provası oldu öncü sistem Kasıma göre çok iyiydi bence
Yerler beyazladı Merkezde bir şey yok 300 rakım göz gözü görmüyor
Fena tipi var Esenköy de