6 Aydır boğazımda takılma gıcık boğuluyor hisleri sanki boğazımda bir şey kalmış hisleri oluyordu bugün test verdim Mide mikrobu cıktı o yapıyormuş keşke en başında baktırsaymışım gastitim vardı ama bu tetikliyormuş bunu bu bakteri
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tam hastalık havası ki geçen hafta sinüzitim azmıştı dikkat etmek lazım
-
Sabah erken saatler serin olmaya başladı kışa adım adım geceleri de bariz tek hanelerdeymiş gibi hissediyoruz
-
Ben de dahil olmak üzere Üniversiteli olan tüm arkadaşlara yeni eğitim sezonumuz hayırlı olsun
-
Kampüsün olduğu yer ile Merkez arasında en az 3-4 derece fark var valla 200 rakım fark var anca amma hissettiriyor bide rüzgar üşüttü bugün valla
-
Zonguldakta oraj var 1 saattir
-
-
Gökhan Abur Hocamız hayatını kaybetmiş Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun gokhan-abur-kimdir-gokhan-abur-kac-yasinda-13847745_6516_amp.jpg
-
Akşamları serinlemeye başladı en azından Zonguldak için durum böyle 3-4 akşamdır ve rüzgarda kuvvetleniyor zaman zaman
-
Bu arada atlamış olmayalım İstanbul bölgesi sel felaketi yaşadı ve ciddi görüntüler gördüm büyük geçmiş olsun bölgede yaşayan herkese bir daha buna benzer afetler yaşanmaz inşallah
-
Kampüsün ordan bir kar fotosu paylaşalım 2017 Ocak sistemi Ekran görüntüsü 2023-09-06 121437.png
-
Zonguldak BEÜ İbn-i Sina Kampüsü yeni öğrencilerini bekliyor - İhlas Haber Ajansı A.Ş. Video Arşiv SitesiZonguldak BEÜ İbn-i Sina Kampüsü yeni öğrencilerini bekliyor - İhlas Haber Ajansı A.Ş. Video Arşiv Sitesiihavideo.com.tr
Bizim Kampüs 250 rakım bandında arka taraf ormanlık köylere çıkıyor kampüste zaten köylük bir yerde kalıyor Kozlu Zonguldak arasında Esenköyde sık sık kışın kar yakalayabilirim
-
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yeni uygulama: Derslerde cep telefonu yasaklandıMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda telefon kullanımı konusunda yeni uygulamanın hayata geçirileceğini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre bundan sonra...www.hurriyet.com.tr
-
-
2012 Kışı Zonguldaktan bir kare 399017_187980367990067_530355513_n.jpg