Geliyor yine yardira yardira
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yine çakıyor şimşekler denizin ustunde
-
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Tüm yazı boş geçtik ama şu 1 saatlik periyottaki yağış ve oraj yazı unutturdu sanırım tamamen
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şu yağış kar olarak düşse düşünemiyorum
-
Hayatımda böyle yağış görmedim
-
Zonguldak ta elektrik fırtınası var
-
Havada acayip elektrik var
-
Son zamanlardaki en kuvvetli yağış var Zonguldak ta
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bugün resmen sonbahar hissettirdi düne göre bariz serinledi hava
-
Zonguldak olarak dün akşam ve sabaha karşı olan yağışların ardından hava sıcaklığı hissedilen olarak 14-15 bandına geriledi
-
Okul yurdunun yanına düşmüş
İnşallah bir şey olmamıştır AVM nin oralara düşmüş Bahçelievler İncivez tarafindayim ben aslında mesafe var ama baya netti sesi olsun düşüşü olsun yakindi oda aydınlandı baya MGM den gorselde atayim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yer yerinden inledi 10 dakikada