GFS çıktısı bölgede yine +300-400 rakıma kar veriyor Gaca hattı kar alır yine birde dilaverin yüksekleri
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
EmreKaya Seninde doğum günün kutlu olsun dostum nice yaşlara ailenle sevdiklerinle birlikte
-
Zonguldakli67 Doğum günün kutlu olsun nice yaşlara ailenle sevdiklerinle birlikte abi
-
Herhalde bugün günlerde 10 Haziran deseler inanırdım bugünün tarihini bilmesem aynı böyle derdim resmen yazdan günler yaşıyor gibiyiz sonumuz hayır olsun
-
Yaşadığımız net en kötü kıştı 2014 bile bundan iyiydi yanlış hatırlamıyorsam bu kışı hatırlamak bile istemiyorum önümüzdeki sezona odaklanalım
-
Aktiflik düştü malum kademe kademe bahara geçiş hakim
-
-
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı istifa etti.
Beklenendi, gerçekleşti.
-
KAR YAĞIŞI YENİDEN YÜZÜNÜ GÖSTERDİKarabük’ün 2 bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi bahar ayının ilk haftasında yeniden karla kaplandı. Karabük kent merkezinde yağmur yağışı etkili olurken, yüksek…www.brtv.com.tr
-
KARABÜK'TE FİBER İNTERNET KULLANIM ORANI YÜZDE 97Karabük'te fiber internet kullanım oranı hızla yükselerek yüzde 97'ye ulaştıwww.karabuknethaber.com
Kim inanır buna
-
-
Rezalet yine...Umutlar tükeniyor
-
OMUZ OMUZA BAĞIŞ KAMPANYASI CANLI İZLE A SPOR 📺 | TFF futbol camiası bağış yayını saat kaçta? Hangi kanalda?Kahramanmaraş’ta yaşanan asrın felaketi depremlerin ardından 10 ilde büyük hasar oluştu. Depremzede vatandaşlara destek olmak adına TFF, futbol camiasını bir…www.fotomac.com.tr
-
TFF'nin bu akşam saat 20:00’da düzenleyeceği ‘Omuz Omuza’ yardım kampanyasına Trabzonspor’dan Ahmet Ağaoğlu, Abdullah Avcı, Uğurcan Çakır, Dorukhan Toköz, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Trezeguet, Umut Bozok, Edin Visca katılacak.
-
Ne rüzgar yapar o biraz daha yakın olsa izobar felaket