GFS çıktısı bölgede yine +300-400 rakıma kar veriyor Gaca hattı kar alır yine birde dilaverin yüksekleri
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
EmreKaya Seninde doğum günün kutlu olsun dostum nice yaşlara ailenle sevdiklerinle birlikte
-
Zonguldakli67 Doğum günün kutlu olsun nice yaşlara ailenle sevdiklerinle birlikte abi
-
Herhalde bugün günlerde 10 Haziran deseler inanırdım bugünün tarihini bilmesem aynı böyle derdim resmen yazdan günler yaşıyor gibiyiz sonumuz hayır olsun
-
Yaşadığımız net en kötü kıştı 2014 bile bundan iyiydi yanlış hatırlamıyorsam bu kışı hatırlamak bile istemiyorum önümüzdeki sezona odaklanalım
-
Aktiflik düştü malum kademe kademe bahara geçiş hakim
-
?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı istifa etti.
Beklenendi, gerçekleşti.
-
KAR YAĞIŞI YENİDEN YÜZÜNÜ GÖSTERDİKarabük’ün 2 bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi bahar ayının ilk haftasında yeniden karla kaplandı. Karabük kent merkezinde yağmur yağışı etkili olurken, yüksek…www.brtv.com.tr
-
KARABÜK'TE FİBER İNTERNET KULLANIM ORANI YÜZDE 97Karabük'te fiber internet kullanım oranı hızla yükselerek yüzde 97'ye ulaştıwww.karabuknethaber.com
Kim inanır buna
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Rezalet yine...Umutlar tükeniyor
-
OMUZ OMUZA BAĞIŞ KAMPANYASI CANLI İZLE A SPOR 📺 | TFF futbol camiası bağış yayını saat kaçta? Hangi kanalda?Kahramanmaraş’ta yaşanan asrın felaketi depremlerin ardından 10 ilde büyük hasar oluştu. Depremzede vatandaşlara destek olmak adına TFF, futbol camiasını bir…www.fotomac.com.tr
-
TFF'nin bu akşam saat 20:00’da düzenleyeceği ‘Omuz Omuza’ yardım kampanyasına Trabzonspor’dan Ahmet Ağaoğlu, Abdullah Avcı, Uğurcan Çakır, Dorukhan Toköz, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Trezeguet, Umut Bozok, Edin Visca katılacak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ne rüzgar yapar o biraz daha yakın olsa izobar felaket