Yağmur yağıyordu hafif biz giderken ama rakıma rağmen anlasılan yükseklerde de karın ardından yağmur yağmış öncesinde de
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Zonguldak 470-500 rakım bandındaki kırattaydım dilaverin üst kesiminden baslayarak yaklasık 250 rakımdan baslıyor kar örtüsü birazdan fotoğraf yükleyeceğim kar kalınlıgı 20 cm ye varıyor yollar acık ayrıca Köroğlu köyünden de geçtik bu bölgede de yaklaşık 25-30 cm kar örtüsü var
-
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
İnerse dogulu iner
-
GFS ne yaparsa yapsın ICON takip etmek lazım bu saatten sonra
-
Bir vortex ihtimali de ortaya cıktı diyenler var bakalım Karadenizde Deniz suyu sıcak -40 üst seviye az degil oluk oluk akar
-
ICON -40 üst seviye vermis Düzce hattına dogulamayla birlikte
-
çok antipatik bir takım devrek kozlu ereğli maçlarında hep olay çıkardılar umarım kozlu ya da ereğli çıkar 3. lige
Kozlu veya Ereğli çıksa bir sonraki sene destek verilmezse küme düşer ilçe takımı zaten Kozlunun stadı çok amatör zaten Ereğli çıksa üzülmem yine ama gönlüm memleketin takımı Karabükten yana Karabük İdman Yurdunun borcu yok başkan Adem Aydım var çok para harcadı kulüp için cebinden 3.lige çıkmazsa yazık olur bunun yanında Şefik Dizdar maddi destek vereceğini sponsor olacağını söylüyor Kulübün fahri başkanı oldu ve LCW Waikinin sahibidir kendisi iş adamı
-
Belki bir gün nasip olur şöyle bir sinoptik gelecek sezonlarda veya bu sezon kalsın şuracıktaEkran görüntüsü 2023-02-04 230839.png
-
Şu 2016 Ocak yılbaşı aklımdan çıkmıyor valla sinoptik olarak çok efsaneydi bir daha böylesini ne zaman görürüz bakalım ama şubata yakışırdı hayırlısı
-
Sinan abi Şubatta şöyle bir şeyler istiyoruz buna benzerlik var mı düşündüğün diğer sistemde archives-2016-1-1-6-1.png
-
Yarın da memleketimin takımı sporda ve futbolda tekrar dirilişi olan Karabük İdman Yurdumuzun Bölgesel Amatör Ligde ikinci yarı açılışı lig maçı var Ankara Takımı Gölbaşı Bldspor ile inşallah o da kazanır 4büyüklere çelme takan Karabükümüzü özledik bir an önce gelir Süper Lige Başkan Adem Aydım çok çaba harcıyor ve şehir inandı stad full çekiyor her hafta kısa sürede hedefe ulaşır Karabük İdman Yurdu inşallah 328720641_446573534262079_4867728469897779921_n.jpg
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu adamın sesine bayılıyorum ya eski şarkılar ne de güzel bir daha böyle kaliteli parçalar gelmez
Yeni çıkan şarkıları hiç dinleyemiyorum kulağıma hitap etmiyor nedense eski şarkıların yeri ayrı gerçekten
-
Bakalım iner mi
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
İtalyanın 7 Ocağı aynı B.Karadeniz 19 Mart 2022 sistemi gibiymiş aynı 19 Mart gecesi böyleydi Zonguldakta Rüzgar daha kuvvetliydi tipi fenaydı 4-5 saatte 40-45 cm kar yapmıştı